Bu Olay İstanbul'un Göbeğinde oldu

Bu Olay İstanbul'un Göbeğinde oldu

Üsküdar'da, hırsızlık için girdikleri binadan çıkarken karşılaştıkları yaşlı kadını iterek yaralayan hırsızlardan biri saklanmak için girdiği kahvehanede mahalleliye yakalandı. Bu sırada darp edilen 51 yaşındaki Kamil Yoksul, götürlüdüğü polis merkezinde

 
 
BİNADAN ÇIKARKEN YAŞLI KADINLA KARŞILAŞTILAR
 
Olay, Salacak Mahallesi Köprülü Konak Sokak'ta saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 4 katlı binanın en üst katındaki bir daireye girerek hırsızlık yapan Kamil Yoksul (51) ile Mevlüt Gülmez (29), dışarı çıkarlarken binanın girişinde Sadiye Alpullu (60) ile karşılaştı. Yaşlı kadın binada ne aradıkları ile ilgili soruları karşısında telaşlanan iki şüpheli yaşlı kadını iterek merdivenlerden düşürdü. 
 
MAHALLELİYİ KADININ ÇIĞLIKLARI HAREKETE GEÇİRDİ
 
Çığlık atarak yere düşen ve binanın girişindeki basamaklara kafasını çarpan Sadiye Alpullu yaralandı. Alpullu'nun çığlıklarını duyan mahalle sakinleri, kaçmaya başlayan şüphelilerin peşine düştü. Bir süre sokaklarda koşan şüphelilerden Kamil Yoksul, bir kahvehaneye girerek izini kaybettirmek istedi. Hırsızlık zanlısının kahvehaneye girdiğini fark eden mahalleli de içeri girerek Yoksul'u yakaladı. 
 
ÖNCE DAYAK SONRA POLİS
 
Evden çaldığı iki cep telefonunu alan mahalleli Kamil Yoksul'u darp ettikten sonra polise teslim etti. Arkadaşından ayrılarak başka yöne kaçan diğer zanlı Mevlüt Gülmez ise bir parkta polis tarafından yakalandı.Gözaltına alınan zanlılar Doğancılar Polis Merkezi'ne götürüldü. 
 
FENALAŞIP YERE YIĞILDI
 
Kamil Yoksul, polis merkezinde aniden yere yığıldı. Ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yoksul'un kalp krizi geçirdiği anlaşıldı.. 
 
DOKTORLARIN ÇABASI YETERLİ OLMADI. 
 
Doktorların yaklaşık 45 dakika kalp masajı yaparak hayatta tutmaya çabaladığı Kamil Yoksul kurtarılamadı. Mahalleli ve polis tarafından kovalanırken düşerek yaralanan Mevlüt Gülmez ile yaraladıkları Sadiye Alpullu da aynı hastanede tedavi altına alındı. Zanlıların hırsızlıktan sabıkası olduğu öğrenilirken polis olayla ilgili çalışma başlattı.
 
GÜVENLİK KAMERASINDAKİ SON GÖRÜNTÜLER
 
Bu arada kalp krizinden hayatını kaybeden Yoksul ve arkadaşının hırsızlıktan sonra izini kaybettirmek için kaçarken görüntüler bir güvenlik kamerasına da yansıdı. Bu görüntüler 51 yaşındaki adamın son görüntüleri oldu.