BU KÖYE GİRİŞ ÇIKIŞ JANDARMA KONTROLÜNDE

BU KÖYE GİRİŞ ÇIKIŞ JANDARMA KONTROLÜNDE

Köye gelen özellikle 34 plakalı yabancı araçlar durdurulup jandarma tarafından kimlik kontrolü yapılıyor.

ÇORUM'un Kargı İlçesi'nde, birlikte olduğu 25 yaşındaki Özlem Aydın ile birlikte öldürülmüş olarak bulunan 20 yaşındaki Murat Yılmaz'ın ailesi ve yakınlarının yaşadığı Samsun'un Tekkeköy İlçesi Yazılar Köyü'nde, jandarma olası bir saldırıya karşı nöbet tutuyor.

ÖZELLİKLE 34 PLAKALI ARAÇLAR SIKI ARAMADAN GEÇİYOR

Köye gelen özellikle 34 plakalı yabancı araçlar durdurulup jandarma tarafından kimlik kontrolü yapılıyor.

Samsun'un Tekkeköy İlçesi Yazılar Köyü'nde oturan Murat Yılmaz sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı ve İstanbul'da oturan 1 çocuk annesi Özlem Aydın'ı 1 ay önce İstanbul'dan alıp Samsun'a getirdi. Yılmaz ile Aydın, geçen Cuma gecesi Çorum'un Kargı İlçesi'nde ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlı öldürülmüş olarak halde bulundu.

ÖZLEM AYDIN'IN EŞİ TESLİM OLDU

Olaydan kısa süre sonra Özlem Aydın'ın eşi 28 yaşındaki M. Aydın, İstanbul'da polise teslim oldu. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

YAKINLARI ENDİŞELİ

Öte yandan öldürülen Murat Yılmaz'ın ailesi ve yakınları, kendilerine karşı olası bir saldırıya karşı tetikte beklerken, jandarma da köy girişinde önlem aldı. 24 saat boyunca Yazılar Köyü girişinde devriye görevi yapan jandarma, köye giriş yapan özellikle 34 plakalı araçları durdurup içindekilerin kimlik kontrolünü yapıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı