Bu Haberimize Birand'ın Oğlu Ne Dedi?

Bu Haberimize Birand'ın Oğlu Ne Dedi?


HABERİ BİZ YAPTIK BİRAND'IN OĞLU LÜTFÜ TÜRKKAN'A KIZDI

Serdar Doğru


Haber Artı Türk'te dün yaptığımız "Birand'ın Ölümünün Altından Skandal Çıktı özel haberimize, Birand'ın oğlu Umur Birand'dan sert bir tepki geldi. Umur Birand, twitter hesabından yaptığı açıklamada bize bir şey söylemedi ama, soru önergesi veren MHP milletvekili Lütfü Türkkan'a ağır sözler sarfetti. Yapılan haber bir soru önergesi haberiydi oysa. Tıpkı Umur Birand'ın babası Rahmetli Mehmet Ali Birand'ın sağlığında yüzlerce kez yaptığı cinsten. Biz usta haberci Birand'ın oğlundan bu haberde sorulan tek sorunun babasının ölüm saati değil, dayısı hakkında yakalam kararının aynı gün kaldırılmasında ki soruyu yanıtlamasını beklerdik. Ne olmuşta bu büyük tesadüf gerçekleşmişti.

Ceza evlerinde yıllardır yatan ağır hasta bilim adamları, tutuklu gazeteciler, siyasetçiler, muvazzaf subaylar hatta emekli Genel Kurmay Başkanı bile varken, dayısının bir günde neden yakalanma kararının kaldırıldığını kamu oyunun bilme hakkı olarak görüyoruz. Haberimiz bu soruların yanıtını bekleyen kamuoyunu aydınlatmak üzerinedir.


MHP MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN'A SERT TEPKİ

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan
 usta gazeteci Mehmet Ali Birand’ın öldürüldüğünü iddia ederek İçişleri Bakanı Muammer Güler’e çeşitli sorular sormuştu. Türkkan'a yanıt İçişleri bakanından önce usta gazetecinin oğlu Umur Birand'tan geldi. 
 
Usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand twitterhesabında yaptığı açıklamasında sert ifadeler kullanarak MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'a uyarılarda bulundu.Birand, Türkkan'dan bir daha babasının adını ağzına almamasını rica ederek şu açıklamaları yaptı: 
 
Babamın vefatını politik malzeme yapan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ı şiddetle kınıyorum. Babam 17 Ocak akşamı 18.29’da gözümün önünde Vefat etti. Dayılarım ve babam arasında sevgiden başka ilişki aramak komik ve acıklıdır
 
@LutfuTurkkan babamın adını ağzınıza bir daha almamanızı rica ediyorum. 

İLGİLİ HABERE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN