BİR "ALO FATİH" DAHA DÜŞTÜ

BİR "ALO FATİH" DAHA DÜŞTÜ

Yeni ses kaydı yine Haramzadeler hesabından paylaşılırken kayıtlar bu kez de "Alo Fatih" serisini devam ettiriyor.

Bir "Alo Fatih" Kaydı Daha Sızdı

Yeni ses kaydı yine Haramzadeler hesabından paylaşılırken kayıtlar bu kez de "Alo Fatih" serisini devam ettiriyor. Son kayıtta yine Fatih Saraç, Altaylı ve HaberTürk'ün müdürü olduğu söylenen bir yetkili var.

Ses kaydının Zaman gazetesinin Milli Eğitim Bakanlığı'nın kanun tasarısını yayınlamasının ardından alındığı anlaşılıyor. Konuşmalardan Zaman'ın yayınına karşı Habertürk'e Bakanlık'ta Milli Eğitim Bakanı'yla canlı yayın talimatı verildiği anlaşılıyor. Daha sonra gazetede bir şeyler yapılmasını isteyen Saraç Altaylı'yı arıyor. Altaylı'ya "Büyüğümün yanındayım" diyen Saraç, "anladın değil mi" diye yineliyor. 

Konu üzerine daha önce ses kayıtlarıyla gündeme gelen Ciner Medya Grubu Yöneticisi Fatih Saraç, Fatih Altaylı ve Oğuz Usluer'le görüşüyor. Saraç görüşmede Başbakan'ın yanında olduğunu ve Başbakan'ın canlı yayın için talimat verdiğini anlatıyor. Fatih Altaylı'dan gazete için de bir şeyler yapmasını istiyor. Altaylı ve Usluer tamam diyerek, gereğini yapıyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BİR HIZLA YAYILDI

Ses kaydının internete düştüğü sosyal medyada yine ışık hızı ile yayıldı.Kullanıcılar haramzade hesabından verilen linki büyük bir hızla paylaşarak tüm sosyal medyaya dağıttılar."Alo Fatih" Erdoğan ve Bilal Erdoğan a ait olduğu iddia edilen diğer kayıtlardan daha fazla ilgi görüyor.

TWİTTER TEPKİLERİ

Twitter adlı popüler sosyal medya sitesinde kullanıcıların aşağıda görüldüğü şekilde verilen linklere tıklayarak ulaştığı ses kaydına verilen tepkiler şu şekilde.

ses-kaydi.jpg