BIÇAKLA YARALAMA ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

BIÇAKLA YARALAMA ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

SAMSUN'da bir eğlence merkezinde çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla karnının üç yerinden yaraladığı iddia edilen 24 yaşındaki Umut G., polis tarafından gözaltına alındı.Olay 3 gün önce Atakum İlçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi....

SAMSUN'da bir eğlence merkezinde çıkan kavgada bir kişiyi bıçakla karnının üç yerinden yaraladığı iddia edilen 24 yaşındaki Umut G., polis tarafından gözaltına alındı.

YAN BAKMIŞ

Olay 3 gün önce Atakum İlçesi Mimarsinan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir eğlence merkezinde giden Umut G. ile karşı masasında oturan 17 yaşındaki S.A., yan bakma yüzünden tartıştı. Tartışma eğlence merkezinin dışında da devam edince aralarında kavga başladı.



ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Çıkan kavgada Umut G., S.A.'yı karnından üç bıçak darbesiyle yaralayıp kaçtı. Yaralı olay yerine gelen ambulans ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi dün yakalayıp gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan Umut G. bugün adliyeye sevk edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı