BEYOĞLU İSTİKLAL'DE PATLAMA; ÖLÜ VE YARALILAR VAR

BEYOĞLU İSTİKLAL'DE PATLAMA; ÖLÜ VE YARALILAR VAR

İstikalal'de patlama, ölü ve yaralılar var

 

Güncelleme;12;26

Sağlık Bakanlığı:İlk çağrı saat 10.58 itibariyle gelmiş olup, saat 11.04'de ambulanslarımız olay yerine ulaşmıştır

AÇIKLAMA ŞÖYLE

Sağlık Bakanlığı, "İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama olayı sonrasında 112 Komuta Kontrol Merkezimize ilk çağrı saat 10.58 itibariyle gelmiş olup, saat 11.04'de ambulanslarımız olay yerine ulaşmıştır. 28 adet 112 ambulansı ile olay yerindeki yaralılara müdahale edilmiş ve hastanelere nakiller gerçekleştirilmektedir" açıklamasında bulundu.

CANLI BOMBA

Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen bilgilere göre, saldırıyı bir canlı bombanın gerçekleştirdiği ve 2 ölü olduğu öğrenildi. İstiklal Caddesi’ndeki Balo Sokak’ta meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı da gelen bilgiler arasında…

HABERTÜRK CANLI BOMBA DEDİ

Polis, caddede geniş güvenlik önlemi alırken çok sayıda ambulans sevk edildi. Galatasaray Meydanı'ndan ve Taksim Meydanı'ndan caddeye girişler kapatıldı. 
Görgü tanıklarının ifadesine göre, bir canlı bomba olduğu iddiası ileri sürüldü. 
Saldırgan veya saldırganların burada olabileceği yönündeki ihbarın üzerine polis ara sokaklarda da çalışma başlattı. 

SÖZCÜ 2 ÖLÜ VAR DİYE YAZDI

Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldi. Olay yerinden ilk gelen bilgilere göre, saldırıyı bir canlı bombanın gerçekleştirdiği ve 2 ölü olduğu öğrenildi.

BALO SOKAKTA

POLİS GİRİŞ VE ÇIKIŞLARI KAPATTI

 

65692_26287_19032016111726_15.jpg

İstiklal Caddesi’ndeki Balo Sokak’ta meydana gelen patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı da gelen bilgiler arasında… Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Polis, İstiklal Caddesi’nde araç ve yaya trafiğini kesti.

istiklal-patlama-371.jpg

PATLAMANIN GERÇEKLEŞTİĞİ YER BURASI

taksim-istiklal-caddesi-patlama-harita.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı