BEŞİKTAŞ KULÜP BİNASINDA ARBADE

BEŞİKTAŞ KULÜP BİNASINDA ARBADE

Eşyaları götürmek için kamyon getirildiği dikkat çekerken, haciz memurları Başkanın ve Yönetimin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyaları toplattıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre ; Başkan Fikret Orman ve Yönetimin bulunduğu Akaretler'deki 13. katta tüm masa sandalye ve eşyalara haciz konulup toplandı. Kamyonlar eşyaları taşımak için dışarıda bekliyor

ÇOK TATSIZ OLAYLAR

Demirören döneminde oluşan Aktif Tanıtım'ın alacakları için haciz işlemlerini yeniden başlattığı Beşiktaş'ta şok yaşanıyor.

SERT TARTIŞMALAR YAŞANIYOR

Haciz memurları ve avukatlar Kulüp binasına geldiğinde tatsız olayların yaşandığı, kulüp avukatlarının, hacize gelen memurları ve avukatları içeriye almak istemedikleri öğrenildi. Bu sırada arbede yaşandığı belirtildi. İçeriden alınan bilgilere göre sert tartışmalar oldu.

EŞYALAR GÖTÜRÜLECEK

Memurlar içeri girince yapılan görüşmede kulüpte para olmadığı için ödeme yapılamayacağı anlaşıldı. İçerideki mallar için tutanak hazırlandı. Haciz işlemi yeniden başlatıldı. Kapıda 2 adet kamyonun beklediği, kulüp binası arkasında 1 kamyonun daha bulunduğu görüldü. Eşyaları götürmek için kamyon getirildiği dikkat çekerken, haciz memurları Başkanın ve Yönetimin oturduğu 13. kattaki tüm masa sandalye ve eşyaları toplattıkları öğrenildi.
İlerleyen süre içinde kulüp binasındaki eşyaların çıkarılması ve kamyonlar ile götürülmesi bekleniyor.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı