BEŞİ BİR YERDE....

BEŞİ BİR YERDE....

G.Saray yönetiminin Mehmet Ali Aydınlar Federasyonu döneminde TFF’nin UEFA ile yürüttüğü şike sürecinde etkin rol oynayan iki hukukçusu ile daha anlaştığı ortaya çıktı.

İLGİNÇ TESADÜF

3 Temmuz şike sürecinin Mehmet Ali Aydınlar döneminde UEFA ayağında etkin rol oynayan başkanvekili Lütfi Arıboğan, genel sekreter Ebru Köksal ve Baş Hukuk Müşaviri Prof.Dr.İlhan Helvacı'nın TFF'deki görevlerinden sonra Galatasaray'da görev almaları sonrasında, sarı-kırmızılıların kurmay hetyetine aynı kadrodan iki kişi daha eklendi.

Galatasaray yönetiminin, yine o dönemde UEFA sürecinde TFF adına etkin rol alan futbol federasyonu hukuk müşavirliğinde görev yapan Av.Ergin Akçay ve Av.Levent Polat'la kulübün hukuk danışmanlığı konusunda anlaşmaya vardığı ortaya çıktı.

GALATASARAY- FENERBAHÇE POLEMİĞİ

Şike sürecinin Yıldırım Demirören federasyonu dönemine kadar olan kısmında iç ve özellikle dış yargılama konusunda federasyonun yol haritasını belirlemede TFF'nin adeta "yönlendiricileri" rolündeki hemen hemen tüm isimlerin (Başkan Aydınlar ve Av.Yunus Egemenoğlu hariç) kısa zamanda G.Saray çatısı altında bir araya gelmeleri ilginç bir TESADÜF oldu.

Sarı-kırmızılıların Arıboğan, Köksal ve Helvacı'nın ardından o dönemin özellikle UEFA ile yapılan görüşmelerde masada olan diğer iki hukukçuyu kadrosuna katması önümüzdeki günlerde şike sürecinin son dönemlerine davga vuran F.Bahçe - G.Saray polemiğini bir kez daha alevlendireceğe benziyor.

Kaynak : sporx.com