Belediye başkan yardımcısı 13 ve 17 yaşındaki 2 kızla gözaltına alındı

Belediye başkan yardımcısı 13 ve 17 yaşındaki 2 kızla gözaltına alındı

SİİRT Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç., dün gece özel otomobilinde, yaşları 13 ve 17 olan 2 kızla birlikte gözaltına alındı.

Siirt Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 çocuk babası 62 yaşındaki Abdullatif Ç.'nin otomobilinde kızlarla birlikte olduğu ihbarı alınca harekete geçti. İpekyolu Caddesi üzerinde Abdullatif Ç., iddiaya göre park halindeki otomobilinde 17 yaşındaki M.A. ve kardeşi 13 yaşındaki S.A. ile birlikte görüldü. Polisleri görünce otomobili çalıştırıp bölgeden uzaklaşmak istediği ileri sürülen Abdullatif Ç. ile yanındaki M.A. ve S.A., kısa süren takibin ardından gözaltına alındı.
Emniyete götürülerek ifadeleri alınan Abdullatif Ç. ve yanındaki M.A. ile S.A. işlemlerin ardından adliyeye sevk edilecek.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Siirt'de dün gece özel otomobilinde iki küçük kızla birlikte gözaltına alınan Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Abdullatif Ç., bu akşam saatlerinde sağlık kontrolu için Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Polisin sıkı güvenlik önlemleri altında hastaneye getirilen Abdullatif Ç.'nin ellerinin arkadan kelepçelendiği görüldü. Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından Abdullatif Ç., adliyeye götürüldü.

İKİ YILDIR İLİŞKİYE GİRİYORDU

Bu arada Abdullatif Ç.'nin otomobilde birlikte bulunduğu kız kardeşler 17 yaşındaki M.A.,'nın poliste verdiği ifadede başkan yardımcısı Abdullatif Ç.'nin kendisiyle 2 yıldır ilişkiye girdiğini söylediği öğrenildi. Kız kardeşler M.A., ile S.A., emniyetteki ifadelerinin ardından Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Kız kardeşlerin burada sağlık kontrolü ve muayeneden geirildikten sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.