Belçikalı Fanatik Fenerli Alice Of'ta  Gelin Oldu

Belçikalı Fanatik Fenerli Alice Of'ta Gelin Oldu

ÖNCE TARTIŞTILAR, SONRA DOST OLDULAR: BELÇİKALI GELİN OF'TA EVLENDİ

ÖNCE TARTIŞTILAR, SONRA DOST OLDULAR: BELÇİKALI GELİN OF'TA EVLENDİ
 
Halil BAYRAM/ OF

SÜPER Lig'de geçen yıl oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçı sonrasında, fanatik Fenerbahçe taraftarı Alice Baltacı ile o dönemde Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi olan Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral arasında sosyal paylaşım sitesinde başlayan tartışma, kısa sürede dostluğa dönüştü. Alice Baltacı ile Mehmet Zeki Ayber'in Of İlçesi'nde yapılan ve Belediye Başkanı Murat Saral'ın kıydığı nikahta şahitliğini de Olcay Saral ile Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu yaptı.
 
Alice Baltacı ile tanışmalarını anlatan Ofspor Başkanı Saral, geçen yıl oynanan ve Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonrasında, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da Alice Baltacı ile tartışma yaşadığını söyledi, "Ancak bir süre sonra dost olduk. Kendisini Trabzon'da Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Final'e davet ettim. İlk kez geldiği Trabzon'u çok sevdi" dedi.
 
Bir süre sonra Baltacı'nın Antalya'da tanıştığı Mehmet Zeki Ayber ile evlenmeye karar verdiğini ve kendisini arayarak nikah şahidi olmasını istediğini anlatan Saral, "İşlerin yoğunluğu nedeniyle Antalya'ya gelemeyeceğimi söyledim, 'Gelin nikah töreninizi Of'ta yapalım' dedim. Kabul ettiler. Geldiler, ben de şahitliklerini yaptım" dedi.
 
Nikah töreni ilçedeki bir tesiste yapıldı. Of Belediye Başkanı Murat Saral'ın kıydığı nikah töreninde şahitlikleri de Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral ile Teknik Direktör Tolgay Kerimoğlu yaptı. Tören sırasında Alice Baltacı, bordo mavili forma giydi. Belediye Başkanı Saral'dan evlilik cüzdanını alan Olcay Saral cüzdanı, şahidi olduğu Baltacı'ya verdi.
 
Annesi Belçikalı, babası Türk olan Belçika vatandaşı Alice Ayber, yaklaşık 12 yıl önce Türkiye'ye yerleştiğini anlattı, Of'ta nikah kıydırdığı için mutlu olduğunu söyledi. Alice Ayber, "Oflu bir hoca dini nikahımızı, Of Belediye Başkanı Murat Saral da resmi nikahımızı kıydı. Bizleri böylesine güzel bir ortamda ağırladığı için Oktay beye çok teşekkür ediyorum" dedi. Nikah töreni sonunda Baltacı'nın, boynundaki, "1907" dövmesini Saral'a göstermesi üzerine eşi Mehmet Zeki Ayber, "Başkanım, inşallah en kısa sürede dövmedeki o sıfırı 6'ya çevirerek 1967 yapacağım" esprisini yaptı.