Başbakanlık Müşavirinden Tehditler

Başbakanlık Müşavirinden Tehditler

Başbakanlık Müşaviri Hamdi Kılıç, Twitter'daki hesabından olay yaratacak ifadeler kullandı.

Başbakanlık Müşaviri Hamdi Kılıç, “tarih boyunca aldığı tüm yaralara rağmen devlet geleneğinin devam ettiğini” söyledi. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Kılıç, “Benden hatırlatması” diyerek “Devlet geleneğimizin kendini korumak için geliştirdiği reflekslerin bir kısmı epeyce ürpertici” ifadesini kullandı.

Kılıç’ın yazdığı tweetler şöyle:
Kör bir husumet uğruna, kendi ülkesine ve milletine düşmanlık etmekten çekinmeyenler safına katılanlar var galiba. Yazık!
Aldığı tüm yaralara rağmen bu ülkede devlet geleneği diye bir şey hala var. Bunun ne olduğunu anlamak için biraz tarih okumak yeter.
Devlet geleneğimizin kendini korumak için tarih boyunca geliştirdiği reflekslerin bir kısmı epeyce ürpertici, benden hatırlatması
Allah Allah! Kendini devlet geleneğine karşı tehdit olarak gören ne kadar çok kişi varmış. Şaşırdım.
Biraz tarih okuyun dedik, birileri meseleye Cüneyt Arkın filmi seviyesinde bodoslama daldı. Kusmayın, önce okuyun.
En temel bilgi kaynağı wikipedia olanlarla ancak buraya kadar… O zaman mecburen Yunus’a sözü bırakacağız. Ben gelmedim dava (kavga) için..

  1. Devlet geleneği deyince birilerinin aklına sadece frankeyştayn filmlerinden fırlama sahneler geliyor galiba. Tamam da olay bundan mı ibaret?

  2. Vazgeçtim, siz tarih filan okumayın... Tivıttır iyidir, böyle devam edin.

  3. En temel bilgi kaynağı wikipedia olanlarla ancak buraya kadar... O zaman mecburen Yunus'a sözü bırakacağız. Ben gelmedim dava (kavga) için..

  4. Biraz tarih okuyun dedik, birileri meseleye Cüneyt Arkın filmi seviyesinde bodoslama daldı. Kusmayın, önce okuyun.

  5. Allah Allah! Kendini devlet geleneğine karşı tehdit olarak gören ne kadar çok kişi varmış. Şaşırdım.

  6. Devlet geleneğimizin kendini korumak için tarih boyunca geliştirdiği reflekslerin bir kısmı epeyce ürpertici, benden hatırlatması.

  7. Aldığı tüm yaralara rağmen bu ülkede devlet geleneği diye bir şey hala var. Bunun ne olduğunu anlamak için biraz tarih okumak yeter.

  8. Kör bir husumet uğruna, kendi ülkesine ve milletine düşmanlık etmekten çekinmeyenler safına katılanlar var galiba. Yazık!

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Kılıç’ın bu tweetlerine sosyal medya kullanıcıları büyük tepki gösterdi. İşte Kılıç’ın sözlerine tepki tweetleri çığ gibi büyüyor... 
@bulent_peker: Ben mi yanlış anlıyorum yoksa Başbakanlık Müşaviri Hamdi Kılıç dolaylı olarak asarız sizi mi demek istiyor?
@tolgakorkmaz: Hamdi Kılıç ===》》beyaz bereli bürokrat
@isilaws: Hamdi Kılıç-kalkan ekibiyle geldi. Biz de daha iyimserini beklemiyorduk gerçi. “ürpertici refleks” adına daha neler görücez?
@yigitsarikaya: Yani diyor ki , kafaniza sikariz
@halitkocaoglu: Başbakanlık müşaviri Hamdi Kılıç’ın devlet geleneği dediği şeyi faşizmin geleneği diye okuyabilirsiniz.
@Mutasarrif: 2014′ün ilk gününde, aslında hâlâ 90′larda olduğumuzu hatırlatan Başbakanlık Müşaviri Hamdi Kılıç’a teşekkürler!
@Arsipeli: Hamdi Kılıç Bey Başbakanlık Müşaviri… gerisini siz düşünün..



Sözcü

Kaynak:Haber Kaynağı