"Başbakanınız ile yapın"

"Başbakanınız ile yapın"

Erdoğan: "Bizim karşı olduğumuz şiddettir, terördür, vandallıktır, kendi özgürlüğü adına başkalarının özgürlüğünü tehdit eden anlayıştır.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, çevre hassasiyeti olanlara “Eğer çevrecilikte ortaklık yapacaksanız, gelin bu Başbakanınız ile yapın” diye seslenirken, “Bizim karşı olduğumuz şiddettir, terördür, vandallıktır, kendi özgürlüğü adına başkalarının özgürlüğünü tehdit eden anlayıştır. Yoksa demokrasi talebiyle karşıma çıkacak olanlara canım kurban, her türlü desteği vermeye hazırım. Neymiş yapamadıklarımız bize bunu anlatsınlar. Başımız gözümüz üstüne bizim bu noktada bir sıkıntımız yok” dedi.

Başbakan Erdoğan, “Küresel Sorunlar Karşısında Türkiye ve Avrupa Birliği İçin Ortak Gelecek” konulu konferansa katıldı. Konuşmasında Taksim Gezi Parkı gösterilerine geniş bir yer ayıran Başbakan Erdoğan, “Son günlerde Taksim Gezi Parkı düzenlemesi bahanesiyle yaşanan olaylar, hiç kimseyi yanlış düşüncelere, tereddütlere sürüklemesin. Çünkü burada korkunç bir dezenformasyon var. Sosyal medyanın korkunç yalan kampanyaları var. Bunların hepsi tespitle elimdedir. Hepsini biliyoruz. Bizim demokratik talepler konusunda hiçbir sıkıntımız, hiçbir çekincemiz yoktur” dedi.