BAŞBAKAN YARDIMCISINI GÖRÜNCE BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISINI GÖRÜNCE BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI

EKONOMİDEN Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Antalya'nın tarihi Kaleiçi Semti'ni gezdi. Gezide karşılaştığı Norveçli bir turist, Babacan'ı görü...

EKONOMİDEN Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Antalya'nın tarihi Kaleiçi Semti'ni gezdi. Gezide karşılaştığı Norveçli bir turist, Babacan'ı görünce içmekte olduğu bira şişesini eliyle arkasına sakladı ve sohbet boyunca öyle tuttu. 12 Yıllık iktidarında bir çok yasak kanunu çıkaran AKP iktidarı sadece yurt içinde değil yurt dışında da "baskı politikaları" ile tanındı. Dünya medyasının en çok eleştirdiği konuların başında gelen AKP yasaklarından sadece Türk vatandaşları değil yabancı turistlerde çok korkmuşa benziyor. 

Adı yolsuzluğa karışan bakanların gelemediği CHP Kalesi Antalya'da, AKP adayı Menderes Türel'e destek olmak için gelen Bakan Ali Babacan'ın ziyaretinde ilginç bir sahne yaşandı.

BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI

Kaleiçi turunda Babacan ve beraberindekiler, tatil için Antalya'ya gelen Norveçli iki turistle karşılaştı. Norveçli turistlerden biri, elinde bulunan bira şişesini Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın görmeyeceği şekilde bir eliyle arkasına sakladı. Babacan'ın iki turistle yaklaşık 5 dakika süren sohbeti boyunca, elinde bira şişesi bulunduran turist, içmekte olduğu birayı arkasında sakladı.

KADINLAR TAŞIDI ERKEKLER HEDİYE ETTİ

Başbakan Yardımcısı Babacan ve başkan adayları ise esnaf ziyaretleri ve hafta sonunu geçirmek için dışarı çıkan kadınlara 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle saksıda çiçek ve karanfil hediye etti. Babacan ve adayların kadınlara armağan ettiği çiçekleri kasalarla taşıyanların yine kadın olması dikkat çekti. Yaklaşık 3 saat süren gezi boyunca kasalardaki saksı çiçeklerinin bir bölümü ve karanfil demetlerini kadınlar taşıdı. Büyük bir koruma ordusu ile ziyaretlerini gerçekleştiren Babacan'ı izleyen vatandaşlar arasında, "işte AKP'nin kadına bakış açısı" şeklinde yorumlar yapıldığı duyuldu.

NAZAR BONCUĞU SATIN ALDI

Başbakan Yardımcısı Babacan, Kaleiçi gezisinde Mahir Özkardeş adlı cam üfleme sanatı ustasının dükkanını ziyaretinde, cam bir süs eşyasının kendisi için yapılışını izledi. Babacan, ateş kullanılarak üfleme sanatıyla camlara şekil veren ustadan, 50 lira karşılığında 10 tane nazar boncuğu anahtarlık satın aldı.

MÜZİK VE ŞİİR DİNLEDİ

Başbakan Yardımcısı Babacan, gezi sırasında sokak müzisyenlerinin şarkılarını da dinledi. Ayrıca bir vatandaş ise baş harfleri 'R.Tayyip Erdoğan' olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu.

 

BAŞBAKAN YARDIMCISINI GÖRÜNCE BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI

Kaynak:Haber Kaynağı