Başbakan Erdoğan'dan  Savcı Zekeriya Öz'e  Destek!

Başbakan Erdoğan'dan Savcı Zekeriya Öz'e Destek!

Başbakan Erdoğan İtalya'da ki Temiz Eller Operasyonuna destek verenlerin şuanda Türkiye'de Temiz eller operasyonu yapanlara saygı duymaları gerektiğini söyledi..


Sözlerine 'Abdestinden Şüphesi Olmayanın Namazından Şüphesi Olmaz' veciz sözleri
ile devam eden Başbakan Erdoğan 'Eğer Geçmisinden Bir sıkıntın yoksa Anından da Sıkıntın Olmasın' dedi..Bu işlerin hukuk içerisinde yürümesi gerektiğini söyleyen Başbakan, bugünü değil Torunlarının yaşadığı bir ülkeyi düşündüklerini kaydetti.. Torunlarına bırakacakları Türkiyenin TERTEMİZ olacağını vurgulayan Başbakan O Türkiyenin pırıl pırıl olacağını söyleyerek sözlerini tamamladı..

Yukarıda ki sözler,19.Ocak.2009 yılında Başbakanın Ergenekon soruşturmasını yürüten Savcı Zekeriya Öz'e destek konuşmasından bir pasaj..


İstedikleri kadar kirli ittifakların içine girsinler buradan, Konya'dan bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye'de artık söz milletindir, karar milletindir, yetki milletindir, mühür milletin elindedir. Arkasına karanlık odakları alanlar, çeteleri alanlar bu ülkeye, bu millete istikamet çizemezler. Arkasına sermayenin, medyanın gücünü alanlar bu ülkenin istikametini değiştiremezler. Arkasına Türkiye içinde ve dışında bir takım karanlık çevreleri alanlar Türkiye'nin istikametiyle oynayamazlar, Türkiye'nin ayarlarını değiştiremezler. Türkiye üzerinde operasyon yapılacak, üzerinde ameliyat yapılacak bir ülke değildir. Millet buna izin vermez. Bu milletin hükümeti olarak AK Parti iktidarı buna izin vermez.

Yukarıda ki bu sözler de 17.12.2013 tarihinde yine Savcı Zekeriya Öz tarafından başlatılan Rüşvet operasyonu üzerine  Başbakan Erdoğan'ın sözleri..


Hükümete 'darbe' olarak nitelenen operasyonu Ergenekon Davası'nın süper savcısı Zekeriya Öz başlatmıştı. 
Zekeriya Öz, operasyonu büyük bir gizlilikle yapıp, UYAP'a bilgi girişi dahi yapmadan gözaltıları başlatmıştı. Soruşturmaya İçişleri Bakanı'nın oğlu ve 3 bakanın oğlunu da dahil eden Savcı şok operasyonun düğmesine basmıştı...

Kaynak:Haber Kaynağı