Barbaros Şansal'a AKP'den İlk KAZIK

Barbaros Şansal'a AKP'den İlk KAZIK

ŞANSAL CAN SİMİDİ ATTIĞI AKP'DEN İLK KAZIĞI YEDİ
 
Gezi eylemleri sırasında pala ile saldırı olayının arkasında CHP'nin olduğunu iddia eden modacı Barbaros Şansal'ın 12 Temmuz 2013 tarihinde bir tweet'i Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç paylaştı.
 
 
BARBOROS ŞANSAL "AK PALALI" TWEETI ATMIŞ
 
ANKARA - Gezi Parkı eylemleri sırasında pala ile saldırı olayının arkasında CHP ’nin olduğunu iddia eden modacı Barbaros Şansal'ın 12 Temmuz 2013 tarihinde olayla ilgili olarak 'AKPalalı TerörKolları Palalı Saldırgan'ın THY uçağıyla Fas'a kaçtığı kesinleşti' şeklinde ifadeleri içeren tweet'i gündeme geldi.


 
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Twitter hesabında Barbaros Şansal'ın olayla ilgili attığı Tweet'i paylaşarak, 'Palalı'nın partisini deşifre eden adam, hakikati bildiği halde AKPARTi'ye saldırmayı ihmal etmemiş' dedi. Böylece Barboros Şansal'a herkesin kafasında ki onlarca sorulardan birini, Palalı Saldırıda Aklamaya çalıştığı AKP'nin bakanı sormuş oldu. Şimdi barbaros Şansal'ın, madem biliyordun bu güne kadar neden sustun sorusuna yanıtı merak ediliyor. Barbaros Şansal o açıklamasında sadece CHP'yi suçlamamış AKP'yi de korumuştu.İşte İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ




SIR KAÇIRILMAYA DAİR SORULAR

AKP'li bakanın Şansal'a sorduğu "hem biliyordun hem neden AKP'ye saldırdın", sorusuna benzer onlarca soru var konuyla ilgili olarak. 
1-Gezi direnişine yoğun destek veren kanallarda AKP'yi ve polisi eleştiren Barbaros Şansal'da ani değişikliğin sebebi nedir?
2-Barbaros Şansal'da meydana gelen bu ani değişiklik ile kaçırılma olayının ilgisi varmıdır
3-Kaçıran kişilerce 24 saat beraber olan Şansal, açıklamasında olduğu gibi onlarla sadece bir kaç cümlemi konuşmuştur.
4-Şansal kadar tanınmış birinin, evinden alınıp kaçırıldığı ilk andan beri bilinirken, neden hiç biri yakalanmamış ve ip ucu bulunamamıştır
 
CHP'Yİ SUÇLAMIŞTI
 
Bağdat Caddesi Forumu'nda konuşan Barbaros Şansal, Gezi Parkı eylemleri sırasında yaşanan palalı saldırgan olayını CHP'nin planladığını iddia edip, “İsmini vermeyeceğim. Gerekirse de veririm. Ancak hukuki bir platformda veririm. Yine bir gece Taksim'deki bir kafede CHP İl Başkanlığı danışmanlarından bir tanesi bana Talimhane'den çok yakında palalı birinin çıkacağını, konuştuklarını bunu AKP'nin üzerine atacaklarını söyledi. Yalnız değildim. Yanımda Gürsel Tekin vardı. Başka şahitlerim de vardı" demişti. 

CUMA HİKMET'İN AÇIKLAMALARI

Yayın Yönetmenimiz Cuma Hikmet Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda Şansal'ın bu açıklamasına ilişkin görüşlerini yayınladı.
Şansal'ın yakın arkadaşları ile görüşüp Şansal'ın kamuoyunu şaşırtan açıklamaları hakkında takipçilerine bilgi veren Cuma Hikmet, "Yakın arkadaşlarının Şansal'ın bu davranışına anlam veremediklerini yazdı. Cuma Hikmet'in o açıklamalarını https://twitter.com/CumaHikmet hesabından okuyabilirsiniz.

İŞTE O AÇIKLAMALARDAN BİR KAÇ TWEET