BARAJ GÖLÜNE DÜŞTÜ BULUNAMADI

BARAJ GÖLÜNE DÜŞTÜ BULUNAMADI

ADANA'da kiraladığı tekneyle Seyhan Baraj Gölü'nde gezinti yaparken suya düşerek kaybolan 19 yaşındaki Osman Kartopu'nu bulmak için başlatılan çalışmalar 14 saatten bu yana devam ediyor.Açık Lise öğrencisi Osman Kartopu, dün gece arkadaşlarıyla...

ADANA'da kiraladığı tekneyle Seyhan Baraj Gölü'nde gezinti yaparken suya düşerek kaybolan 19 yaşındaki Osman Kartopu'nu bulmak için başlatılan çalışmalar 14 saatten bu yana devam ediyor.

DENGESİNİ YİTİRİP DÜŞTÜ İDDİASI

Açık Lise öğrencisi Osman Kartopu, dün gece arkadaşlarıyla birlikte gezmek için Seyhan Baraj Gölü'nde tekne kiraladı. Baraj gölüne açılan Kartopu, arkadaşlarının yanından ayrılıp teknenin ucuna doğru gitti. Bu sırada dengesini yitirerek suya düşen Kartopu, bağırarak arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşlarının yardım etmeye çalıştığı Kartopu, suya batarak gözden kayboldu. İhbar üzerine sualtı polisi, bölgede dün geceden itibaren arama çalışması başlattı. Ancak, Kartopu'na hala ulaşılamadı.

AİLE KIYIDA BEKLİYOR

Çocuklarının gölde kaybolduğunu öğrenen baba 51 yaşındaki Mithat Kartopu ve akrabaları dün geceden bu yana göl kıyısında arama çalışmalarını izliyor. Anne Nuriye Kartopu fenalaştığı için oğlunun kaybolduğu yere gelemediği belirtildi. Su altı polisinin arama çalışmaları devam ediyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı