BADEMCİK AMELİYATI OLDU ŞAHDAMARI PATLADI

BADEMCİK AMELİYATI OLDU ŞAHDAMARI PATLADI

İstanbul'da özel bir hastanede bademciklerini aldıran Gönül Altun, 10 gün sonra şah damarı patlayarak öldü. Oğlu doktor ve hastaneden şikâyetçi...

Gönül Altun, 25 Ekim'de İstanbul Kağıthane'deki özel bir Hastanede bademciklerini aldırdı. İki çocuk annesi Altun taburcu olduktan sonra ameliyat bölgesinde küçük çaplı kanamalar yaşadı.

BU KANAMALAR NORMAL DEDİLER

Çok Ağrı çektiğini doktoruna söyleyen 45 yaşındaki kadın "Bu kanamalar normal. Sıvı gıdalar al. Psikolojik sorun bunlar'' cevabını aldı.

EVDE OTURURKEN ŞAH DAMARI PATLADI

10 gün sonra evde ailesiyle olduğu sırada şahdamarı patlayan kadının kalbi ambulansta durmuş ve beyin ölümü gerçekleşmişti. Aile, Gönül Altun'un ölümünde doktorun büyük ihmali ve kusuru olduğunu savunarak, hastane ve doktordan şikâyetçi oldu.

anigifkitap-001.gif

anigiftaksimall-002.gif

anigiftaksimall-2-001.gif

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şikâyet dilekçesinde Gönül Altun'un bademcik ameliyatı sırasında şah damarına zarar verildiği kaydedilerek ameliyatı yapan doktor hakkında yasal işlem yapılması talep edildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından oğul Emre Altun'un şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı