Bacanak Serbest

Bacanak Serbest

Zanlıların tamamı tutuklandı.Eski bakan Binali Yıldırım'ın bacanağı Cemalettin Haberdar, sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 ŞÜPHELİLERİN HEPSİ TUTUKLANDI 

Nöbetçi Mahkeme 7. Sulh Ceza Mahkemesine sevkedilen 14 şüphelinin tamamı tutuklandı. Şüphelilerden birinin Liman Soruşturması kapmasında değil başka bir suçtan tutuklandığı bildirildi. 

BACANAK ADLİYEDE 

İzmir'deki Liman İşletmesi Operasyonu şüphelilerin arasında yer alan ve bugün teslim olan Cemalettin Haberdar'ın polisteki ifadesi tamamlandı. Yazılı ifade dosyasıyla, beraberinde avukatıyla polise teslim olduğu öğrenilen Cemalettin Haberdar saat 19.30 sıralarında Bayraklı'daki Adliye Sarayı'na getirildi. Haberdar tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 

BAKAN BACANAĞI TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST 

İzmir Liman İşletmesi'ni yönelik operasyon kapmasında Eski Bakan Binali Yıldırım'ın bacanağı C.H., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu arada gündüz saatlerinde 7. Sulh Ceza Mahkemesi'ne çıkarılan 14 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi. C.H. ise UYAP sisteminin kapandığı saat 17.00'den sonra adliyeye sevk edildi. C.H., kurallar gereği başka bir nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkeme C.H.'yi tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı. 

MAHKEMEDE TUTUKLANAN ŞÜPHELİLER

İzmir Liman İşletmesi'ni yönelik operasyonda aralarında İzmir Liman Müdürü T.Y. ile ihaleye fesat karıştırdığı iddia edilen İstanbullu işadamı M.C.B'nun da aralarında bulunduğu 14 şüpheli tutuklandı. Tutuklananların isimleri şöyle: 'Ş.Ç., Ş.A., H.B., A.O.Y., B.K., İ.Ç, M.E.S., F.Y., M.A.A., M.T.U., M.C.B., N.A., B.B. ve T.Y. 

SAVCILIKTAN SERBEST KALANLAR 

E.K., D.A., M.D., E.D., O.N., T.Ç.A., G.B., A.G. ve G.A. 

Kaynak:Haber Kaynağı