Babasından boşanan annesini öldürdü

Babasından boşanan annesini öldürdü

Babasından boşanarak İstanbul'a yerleşen ve kendisine bulduğu işte çalışarak yeni bir hayat kurmaya çalışan 35 yaşındaki Mercan Karaer oğlu ve kardeşi tarafından vurularak öldürüldü

Kadın cinayetleri konusunda patlama yaşanan Türkiye'de bir vahşet haberi de Van'dan geldi. Babasından boşanarak İstanbul'a giden 35 yaşındaki Mercan Karaer'i 17 yaşındaki oğlu vurarak öldürdü.

KADININ KARDEŞİ İLE BİRLİKTE

Annesini pompalı tüfek ile vuran Kenan G. ve olay sırasında yanında olan Mercan Karaer’in kardeşi Onur K. gözaltına alındı.

Van'ın Kocasinan Merkez Mahallesi'nde önceki akşam saat 19.00 sıralarında boş araziden silah sesleri yükseldi.

OLAY YERİNDEN 2 KİŞİ KAÇTI

Silah seslerinin geldiği yere yönelen mahalle sakinleri 2 kişinin kaçtığını gördü. Olay yerine ulaştıklarında ise yerde kanlar içinde yatan Mercan Karaer'i buldular. Hemen polis ve sağlık ekibi çağrıldı. 35 yaşındaki Karaer, hastanede hayatını kaybetti. Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; cinayet silahı pompalı tüfek olay yerinin yakınında bulundu. 

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Asayiş Şube Cinayet Büro ve Bahçelievler Araştırma Büro ekipleri koordineli çalışma başlattı. Kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, Mercan Karaer’in kardeşi Onur K.(21) ve oğlu Kenan G.(17) gözaltına alındı. Polisin yaptığı araştırmaya göre; Mercan Karaer'in, oğlu ve kardeşi tarafından zorla evden çıkarılarak olay yerine getirildiği anlaşıldı.

YENİ BİR YAŞAM KURMAYA ÇALIŞIYORDU

Mercan Karaer Van’da eşiyle yaşıyordu. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşinden boşanmış ve İstanbul’a gelmişti. Temizlik şirketinde çalışmaya başlayan Mercan Karaer, yeni bir yaşam kurmaya çalışırken oğlu Kenan G. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

 

 

670x335-001.jpg

 

İlgili Haberler