AZRAİL TRAFİKTE; 10 ÖLÜ ONLARCA YARALI VAR

AZRAİL TRAFİKTE; 10 ÖLÜ ONLARCA YARALI VAR

Trafik terörüne canını kurban edenlerin sayısı 10 oldu. Onlarca da yaralı var

 

Hukümetin en çok övündüğü projesi olan karayollarında bu bu sabahın bilançosuda çok ağır oldu. Karayollarının sadece 2 noktasında trafik terörüne canını kurban edenlerin sayısı 10 oldu. Onlarca da yaralı var. İşte ayrıntılar

DÜĞÜN DÖNÜŞÜNE 6 CAN

AMASYA'dan düğünden dönenleri taşıyan minibüs, Malatya’nın Hekimhan ilçesinde devrildi. Kazada 6 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza bu sabaha karşı Sivas-Malatya karayolunda Hekimhan İlçesi'ne Yeşilkale Mahalle yakınlarında meydana geldi. Salih Ferhat yönetimindeki 16 NP 641 plakalı minibüs kontrolden çıkarak şarampolde devrilince, minibüste can pazarı yaşandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, kazada ilk belirlemelere göre sürücü Salih Ferhat'ın aralarında bulunduğu 6 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Bölgeye sevk edilen ambulanslarla yaralılar hastaneye kaldırılırken, ölen 6 kişinin cesedi AFAD ekipleri tarafından minibüsten çıkarıldı.

ANTALYA DENİZLİ ARASINDA CAN PAZARI

Kaza, saat 07.00 sıralarında Korkuteli- Fethiye karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Denizli'den Antalya'ya giden 38 yaşındaki Özgür Özkaya yönetimindeki 20 EA 977 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca, karşı yönden gelen yol inşaatına giden işçileri taşıyan Abdullah Akkocak yönetimindeki 07 FBA 24 plakalı minibüsle çarpıştı. 

Kazada, otomobil sürücüsü Özgür Özkaya ile aynı araçta bulunan 38 yaşındaki Güldeniz Özkaya, 63 yaşındaki Zeynep Çön ile diğer araçtaki 42 yaşındaki Muammer Atılay olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan minibüs sürücüsü Abdullah Akkocak ile Yusuf Yılmaz, Faruk Kıtır, Hüseyin Taş, İbrahim Mert, Asım Bayık, Fahri Kürklü, Bayram Okka, Ali Demirci, İzet Avan, İsmail Çiftçi, Şemdin Aykoç, Ali Kaya, Mustafa Açık, Fervan Şakiroğlu, Adem Kaya, Ünal Akdere, İlyas Açıkalın, Zeynel Pakkan ve Naci Sönmez ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Korkuteli Devlet Hastanesi ile Özel Medi Yaşam Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

51989_65823_22092014115741_0.jpg

Kazada ölen 4 kişinin cenazeleri otopsi için Korkuteli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kaza sırasında otomobilin bagajındaki LPG tankının ise yaklaşık 30 metre uzağa fırladığı görüldü.

51989_65823_22092014115741_5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı