Aziz Yıldırım'ın İlk Görüntüleri

Aziz Yıldırım'ın İlk Görüntüleri

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçak Sabiha Gökçen Havalimanı'na indi





















Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanmaya başladı.

Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarlar karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yapıyorlar.

Salı pazarında toplanan yaklaşık 150-200 kadar taraftar kalabalığın artmasını bekliyor. 

FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00'dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı'na hareket edecekler ve Aziz Yıldırım'ın İstanbul'a gelişinde kendisini karşılayıp sevgi gösterisinde bulunacaklar.


FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER STATTAN AYRILIP, SABİHA GÖKÇEN'E DOĞRU HAREKET ETTİLER


Fenerbahçe Yönetimi yola çıktı. 

Yargıtay'ın kararlarından sonra geride bıraktığımız cuma gecesinden beri sık sık bir araya gelen ve gece geç saatlere kadar toplanan yöneticiler

Aziz Yıldırım'ı karşılamak için stattan ayrılarak yola çıktı. Fenerbahçeli idareciler 20.00 gibi Sabiha Gökçen Havaalanı'nda olacak ve Aziz Yıldırım'ın uçaktan çıkmasını bekleyecek.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI: "NE CEMAAT NE AKP, TAM BAĞIMSIZ FENERBAHÇE" (


Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen'e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı'nda toplanırken, "ne cemaat ne AKP, tam bağımsız Fenerbahçe" şeklinde slogan attılar.

Salı Pazarı'nda toplanan taraftarlar hep bir ağızdan "100 yıllık FENERBAHÇE bir günde batmaz! Sanmayın HESAP sorulmaz! Ne cemaat Ne AKP! tam bağımsız FENERBAHÇE" şeklindeki marşı söylediler


ÖNCE HAVAALANINDA SONRA BAĞDAT'TA


Aziz Yıldırım, Sabiha Gökçen'e gelince ses sistemi yerleştirilen otobüste konuşma yapıp taraftarı selamladıktan sonra yine aynı otobüsle Kadıköy'e doğru hareket edecek.

Pendik'ten sahile inecek olan Yıldırım ve taraftar konvoyu, sahil yolundan devam ederek Bağdat Caddesi'nde Fenerbahçeli diğer tarfatarlarla buluşacak. Yıldırım daha sonra Şükrü Saracoğlu Stadı'na geçerek yönetim Kurulu üyeleri ile bir toplantı yapacak. Trafik ve izdihamdan dolayı gecikme olursa yönetim kurulu toplantısı yarına kalacak.



FENERBAHÇE YÖNETİMİ VE FUTBOLCULAR HAVALİMANINA GELDİ



Fenerbahçe Kulübü'nün yöneticileri ve futbolcuları, Aziz Yıldırım'ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.

Yıldırım'ı karşılamak üzere havalimanında bekleyen çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar da, otobüsle alana giriş yapan yönetim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Aziz Yıldırım'ı taşıyan uçağın saat 21.20'de alana inmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı