AZİZ YILDIRIM'DAN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

AZİZ YILDIRIM'DAN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Aziz Yıldırım'dan Erdoğan'a terör çağrısı.

Aziz Yıldırımdan maç sonrası çok sert açıklama geldi. Erdoğan'a seslenen Yıldırım, "Bu olaylar terör gibi bir olaya dönüşmeye başladı" dedi.

ÇOK SİNİRLİ BİR KONUŞMA

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Adanaspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım maç sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yıldırım sinirli bir halde yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanına seslendi. Hakemlerin büyük hatalar yaptığını TFF’nin de hiçbir icraat yapmadığını belirtti. Aziz Yıldırım’ın sözleri arasında en dikkat çeken söz ise hakem hataları hakkında söylediği, “Bu olaylar terör gibi bir olaya dönüşmeye başladı” cümlesi oldu.

GEÇEN YIL DEVAM EDEN OYUNLAR DEVAM EDİYOR

Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar şöyle;
“Geçen yıl devam eden oyunlar bu yıl da devam ediyor! 2-3 takıma hep hakem hataları devam ediyor. Kural neyse onu yapmaları gerek. 
Sarı kart gerekiyorsa takım fark etmez kart çıkmalı! Hakem camiasında gruplaşmalar var. 
Hakemlerin maddi kazançlarının artmasını en başta ben istedim. Kafaları maddi anlamında iyi olmalarını istedim. Maçta daha mutlu olmaları gerekiyordu ama şimdi tam tersi oldu. 

Rahmetli Hasan Doğan, TFF başkanlığına gelince hakemler yine böyleydi ama bizlerle konuşarak iyi düzen oturtmuş.

EMEKLER BİR DÜDÜKLE BOŞA GİDİYOR

Bu hakem Cüneyt Çakır tarafı, biliyorum yani! Avrupa’ya berabere gidiyorlar. MHK ile hakem tartışıyor! Zincir kaybolmuş. Maçın hemen başında penaltı var. Maçın kaderiyle oynuyorsun. Kulüpler milyon euro’lar harcıyor. Bütün emekler bir düdükle boşa gidiyor. Sonra diyorlar ki, ülkede birlik beraberlik için sesinizi çıkarmayın diyorlar. 

ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Sayın Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum. Bu olaylar terör gibi bir olaya dönüşmeye başladı.
Hakemler, TFF Başkanı için bir şey söylediğinizde hemen ceza veriyorlar! Türk sporu böyle gitmez, zarar veriyorsunuz. Çok geniş açıklama yapacağım. Türk sporu nereye gidiyor, ne kadar para harcanıyor!

Bu ülkede sayın Başbakan’ın maaşı 25 bin TL. TFF’de kaç kişinin maaşı 25 bin TL araştırsınlar. Aykut Kocaman ve Ümit Özat hakemler hakkında konuşmuş, doğru…

32 numara hadiseyi yapıyor, ona kart vermiyor gidiyor başkasına gösteriyor! Herkes televizyonlarda 3 maymunu oynuyor! Rıdvan Dilmen dün söylemiş. Herkes onun söylediklerine kulak versin.
Almanya, Belçika plan uyguladılar ve seferler olarak oyuncu yetiştirdiler! TFF bir gün çağırıp da, plan hazırladık, alt yapıyı böyle yapacaksınız diyen yok! Herkes para yeme peşinde! Devlete buradan çağrı yapıyorum, bu spora el atın! Yazık yani yazık! Bu kadar para harcanıyor ama sonuç olarak hiçbir şey yok. Başkanında da, hocasında da futbolcusunda da hakeminde de hiçbir şey yok.“

 

Kaynak Gerçekgündem

İlgili Haberler