Aziz Yıldırım patladı!

Aziz Yıldırım patladı!

Fenerbahçe Ülker'in Top 16'da ilk iki maçını kaybetmesi, ligde de önceki gün Anadolu Efes'ten fark yemesi üzerine Coach Pianigiani ve teknik heyeti sorguya çeken Başkan Aziz Yıldırım'ın sert uyarılarda bulunduğu belirlendi.

Tüm branşlarda Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olmayı hedef koyan Başkan Aziz Yıldırım, basketbolda bir türlü istenilen sonuçların alınamaması üzerine harekete geçti. Yaptığı müthiş transferler ve takımın başına getirdiği İtalyan Coach Simone Pianigiani ile Euroleague’de Final Four hedefleyen ancak TOP 16’ya son maçta kalırken, buradaki ilk iki maçından yenilgiyle ayrılan Fenerbahçe Ülker’in, önceki gün Anadolu Efes’ten fark yemesi, bardağı taşırdı. İtalyan Coach ile sporcuları arasında gerginlik olduğu yolunda kulağına bilgiler gelen Başkan Yıldırım’ın, dün Pianigiani ve kurmaylarıyla bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Yaşananları ve alınan kötü sonuçları sorgulayan Aziz Yıldırım’ın, “Ne oluyor beyler? Bu takım, Euroleague’in en iddialı takımlarından biri olarak gösteriliyordu. Ancak hiç de buna uygun oynamıyor, istenilen sonuçları alamıyoruz. Buna bir an önce son vermelisiniz” uyarılarında bulunduğu belirlendi.

Kadın takımını da sorgulayacak

Bu arada Başkan Yıldırım’ın, ligde iyi gitmesine karşın Galatasaray ile oynanan Türkiye Kupası Finali’nde bazı oyuncuların birbirleriyle ve Coach Roberto İniguez ile tartışmasından rahatsız olduğu, aynı sorgulamayı kadın takımında da yapacağı iddia edildi.