AZİZ YILDIRIM KOLLARI SIVADI

AZİZ YILDIRIM KOLLARI SIVADI

Dev Proje...

Yargıtay’ın cezasını onamasının ardından, her an cezaevine girebilme ihtimalini düşünüp, kulüp işlerinden uzak kalan Yıldırım, seçimin eşiğine kadar gelmişti. Tüm görevleri arkadaşlarına bırakan sarı-lacivertlilerin başkanı, “yeniden yargılama” kararı sonrasında adeta yeniden doğdu. Aziz Yıldırım, bu kararla birlikte artık tam konsantrasyonla kulüp işlerine devam ediyor. Yaptığı kısa tatilin ardından işinin başına dönen Yıldırım, sabah erkenden mesaiye başlıyor, yine eski günlerdeki gibi gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışıyor.

LİSEA ARAZİSİ GÖRÜŞÜLDÜ

Fenerbahçe Başkanı, geçmiş dönemde olduğu gibi yine kulübe gelir kazandıracak ve geleceğini şekillendirecek projelerle ilgili çalışmalar yapıyor.

Yıldırım’ın üzerinde durduğu en önemli konulardan biri de, kulübün talip olduğu arazilerin alımı… Tüm tesislerin bir arada toplanacağı Pendik’teki dev arazi için geçtiğimiz günlerde Ankara’ya çıkarma yapıldı. Bakanlıkla yapılan görüşmelerin ardından süreç devam ederken, arazinin Belediye’ye devredilmesi nedeniyle henüz arsanın alımı gerçekleşmedi. Sarı-lacivertliler, Kenan Evren Lisesi arazisi için de yine girişimlerini devam ettirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı