Ayşe Hatun Önal'a şok suçlama

Ayşe Hatun Önal'a şok suçlama

'Diva' lakaplı Lübnanlı şarkıcı Nicole Saba, Ayşe Hatun Önal'ın 'Olay' isimli yeni parçasının...

Arap dünyasının en önemli yıldızlarından Nicole Saba, 4 yıl önce çıkardığı albümün hit şarkısı Hafdal Ahlam (Hayal kurmaya devam et) ile hem ülkesi Lübnan'da hem de çevre ülkelerde olay yaratmıştı. Şarkının klibi de YouTube'da tam 2 milyon 472 bin kez izlendi. Adeta fenomen oldu.

Ayşe Hatun Önal'ın yeni albümünün çıkış şarkısı olan 'Olay' YouTube'da yayınlanınca Saba'nın Arap hayranları iki şarkının sözleri dışında bire bir aynı olduğunu fark etti. Lübnan basını iki klibi web sitelerinde yayınladı. Saba sosyal medyadan "Benim bitirdiğim yerden bazıları başlamaya çalışıyor galiba. #Taklitçi" diyerek şarkının çalıntı olduğunu yazdı.'Bazı tipler lağım çukuru'

Ayşe Hatun Önal 'Radyo Müzik'e konuştu: "Piyasa şeytanlar kurulu. Para hırsı olan bazı tipler lağım çukuru. Bu kadar çirkef olduklarını bilmiyordum. Kimseye sırtımı dayamadım, güvenmedim. Müziğe yeni başlayanlara üzülüyorum. Simge Sağın başına gelenleri anlattı, inanamadım. Kıza neler yapmışlar. Özgüveni yüksek biriyim, kralını tanımam.

 

Kaynak:Mynet

İlgili Haberler