AYRILMAK İSTEYEN EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

AYRILMAK İSTEYEN EŞİNE KURŞUN YAĞDIRDI

BURSA’da 40 yaşındaki Feyzi B., 9 yıldır dini nikahla birlikte yaşadığı 35 yaşındaki Semihe Ş.'ye, ayrılmak istediği için kurşun yağdırdı.

Ayaklarından ve dizlerinden 6 kurşunla yaralanan kadının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan Feyzi B.’nin, 2 yıl önce Semihe Ş.'yi yine tabancayla ayaklarından yaraladığı bildirildi. 

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi İsmetiye Mahallesi Demirtaş Barajı yolunda meydana geldi. 9 yıldır dini nikahla birlikte yaşayan, 5 yaşında erkek çocukları bulunan Semihe Ş. ile Feyzi B., iddiaya göre son yıllarda şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışmaya başladı. İddiaya göre Semihe Ş., Feyzi B.'ye ayrılmak istediğini söyledi. Akşam saatlerinde çalıştığı tekstil fabrikasına gitmek için yürüyen Semihe Ş.'nin yanına, otomobiliyle Feyzi B. yanaştı. Feyzi B. Semihe Ş.'ye otomobile binmesini ve kendisini fabrikaya bırakacağını söyledi. Otomobile binen Semihe Ş. İle Feyzi B., yeniden ayrılma konusunu açarak kavga etmeye başladı. Feyzi B. Semihe Ş.'yi fabrika yerine Demirtaş Barajı yoluna götürdü. Burada otomobilden inen çift tartışmaya devam edince Feyzi B., iddiaya göre belinden çıkarttığı tabanca ile Semihe Ş.’nin bacaklarına 6 el ateş etti. Semihe Ş. kanlar içerisinde yere yığılırken, Feyzi B., otomobile binerek kaçtı.

YARDIMINA SERVİS ŞOFÖRLERİ KOŞTU

Yerde yatan ve kan kaybeden Semihe Ş.'nin yardımına, çevrede bulunan ve silan sesini duyan servis şoförleri koştu. Semihe Ş., çağrılan 112 ambulansıyla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadının ayaklarına 2, dizlerine ise 4 kurşun isabet ettiği belirtildi. Ameliyata alınan Semihe Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu kaydedildi.

2 YIL ÖNCE DE TOPUKLARINDAN VURMUŞ

Feyzi B. İle Semihe Ş.’nin, 2 yıl önce de ayrılma meselesi yüzünden kavga ettikleri ve Feyzi B.’nin, Semihe Ş.’yi tabancayla topuklarından vurarak yaraladığı belirtildi. Ayrıca Feyzi B.’nin serbest kaldıktan sonra uzaklaştırma cezası aldığı bildirildi. 

SOSYAL MEDYADA 'KALAŞNİKOFLU' POZ

Meyve, sebze ticareti yaptığı belirtilen ve olayın ardındanortadan kaybolan Feyzi B.’nin, sosyal medyada paylaştığı ve elinde 'Kalaşnikof' otomatik tüfek olan fotoğrafı ortaya çıktı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, Feyzi B.’yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı