Aydınlı genç penisini kesip tuvalete attı

Aydınlı genç penisini kesip tuvalete attı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde bunalıma giren 25 yaşında genç penisini kesip tuvalete attı, ardından duvara kanıyla bunları yazdı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 25 yaşındaki H.S. bıçakla cinsel organını kesip tuvalete attıktan sonra, kendini karnından ve boğazından yaralandı. H.S. kendi kanıyla duvara "Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin a... ...m" yazdı.

TUVALETE ATIP SİFONU ÇEKTİ    

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 25 yaşındaki H.S. bıçakla cinsel organını kestikten sonra kendini karnından ve boğazından yaraladı. Kestiği cinsel organını tuvalete atıp sifonu çektiği öğrenilen H.S. kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. 

ANNESİ İLE YAŞIYOR

Annesi ile birlikte yaşayan H.S. dün saat 21.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 173 Sokak'taki bir apartmanın birinci katındaki evinde, mutfaktan aldığı bıçakla penisini kesip tuvalete attıktan sonra sifonu çekti. Aynı bıçakla kendini sol karın boşluğu ve boğazından da yaralayan H.S., kanıyla duvara "Yayında ve yapımda emeği geçen herkesin a... ...m" yazdı. 

KOMŞULAR POLİS VE AMNULANS ÇAĞIRDI

Gürültüleri duyan komşuların, haber vermesi üzerine eve gelen polis ekipleri H.S.'yi güçlükle sakinleştirebildi.

H.S., çağrılan ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan H.S.'nin doktorlara "Kadın olmak istiyorum" dediği ileri sürüldü. 
 

İlgili Haberler