AVM'DEN CEP TELEFONU ALDI MERCEDES KAZANDI

AVM'DEN CEP TELEFONU ALDI MERCEDES KAZANDI

Kızına cep telefonu alarak kampanyaya katıldığını söyleyen Çoban, "Bu sayede lüks otomobil sahibi olduk. Aile olarak çok mutluyuz" dedi.

DENİZLİ'de bir alışveriş merkezinin düzenlediği kampanyanın talihlisi evhanımı Mihriban Çoban oldu.

KIZINA CEP TELEFONU ALMIŞTI

Kızına cep telefonu alarak kampanyaya katılan Mihriban Çoban, yapılan çekiliş sonucu 130 bin lira değerindeki Mercedes otomobilin sahibi oldu.

4 AY İÇİNDE ALIŞ VERİŞ YAPANLAR İÇERİSİNDEN

Alışveriş merkezinin 20 Mayıs- 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlediği Mercedes kampanyasının talihlisi Ali Tınaz'ın sunuculuğunu yaptığı çekilişle belli oldu. Ali Tınaz, çekilişi izlemeye gelen izleyiciler arasından seçtiği misafirleri hem eğlendirdi hem de çeşitli hediyeler kazandırdı. Tınaz'ın sorduğu sorulara doğru cevap veren ziyaretçiler, tablet, kahve makinesi, hediye çeki, elektrikli ev aletleri kazandı.

NOTER HUZURUNDA ÇEKİLİŞ YAPILDI

Noter huzurunda halka açık olarak gerçekleştirilen çekilişte 130 bin liralık Mercedes CLA 200 otomobilin talihlisi ise evhanımı Mihriban Çoban oldu. Otomobil talihlisi Mihriban Çoban'a telefonla ulaşıldı. Talihli olduğuna inanamayan Mihriban Çoban, eşi ve çocukları ile alışveriş merkezine gelip, otomobilinin anahtarını alışveriş merkezi Müdürü Osman Koçaslan'dan aldı. Kızına cep telefonu alarak kampanyaya katıldığını söyleyen Çoban, "Bu sayede lüks otomobil sahibi olduk. Aile olarak çok mutluyuz" dedi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı