ATİLLA TAŞ'IN İSRAİL MESAJI TWITTER'İ SALLADI

ATİLLA TAŞ'IN İSRAİL MESAJI TWITTER'İ SALLADI

Hani nerede bize.....

Mavi marmara Gemisine israil askerlerinin baskın yapması ve 9 kişinin ölmesinin ardından kopan İsrail Türkiye ilişkileri uzun süren ve nereye bağlandığı bir türlü anlaşılamayan anlaşmanın ardından normale dönecek.

ERDOĞAN'DEN YİNE GERİ DÖNÜŞ

Gelişmeye karşı muhalefet kulislerinde "Yine geri dönüş" eleştirileri başlarken, iktidara yakın medya kuruluşlarıda ikiye bölünmüş durumda. Çoğunlukla eleştiriler Erdoğan'ın baştan söylediklerinin tam tersi gelişmelerle anlaşmanın sağlanmış olmasına yoğunlaşıyor. Eleştirilerin her zamanki gibi ilk dillendirildiği ortam ise sosyal medya oldu. İşte ayrıntılar

YENİ ADIMA ESKİ SÖZLER NE OLACAK TEPKİSİ

Önceki gün yapılan anlaşma ile 2010 Mayıs’ından beri bozuk olan İsrail-Türkiye ilişkilerinde yeni bir adım atıldı.

İSRAİL TÜRKİYE ARTIK DOST AMA NASIL

Mavi Marmara ve Recep Tayyip Erdoğan’ın Davos’taki sert çıkışı sonrasında gerilen ipler yeni yapılan anlaşma ile farklı bir boyut kazandı.

Anlaşmayla birlikte ikili ilişkilerin yeniden kurulacağı, çeşitli konularda işbirliğine gidileceği ve Türkiye’nin Gazze ablukasının kaldırılması talebini geri çekeceği söyleniyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Tüm bu gelişmeler olurken sosyal medyadaki bazı ünlü isimler de hükümetin tavrındaki bu ani değişim hakkında tweetler attı.

ATİLLA TAŞ'IN YAZDIKLARI YİNE OLAY OLDU

Onlardan biri de Atilla Taş oldu. Taş hükümetin onca sert söyleminin ardından attığı bu adımları şu tweetle eleştirmiş:

İŞTE O PAYLAŞIM

atilla-tas-ic-2-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı