Ateistler'den Açıklama Geldi !

Ateistler'den Açıklama Geldi !

Bir gurup ateist'ten açıklama

ATEİSTLERDEN AÇIKLAMA
 
Bir grup ateist, Fazıl Say'a verilen ceza konusunda çok şey yazıldığını ama kendilerinin bir şey söyleme imkanı bulamadıklarını belirterek, bir deklare yayınladılar.

Fazıl Say'ı dava eden ismin Ali Emre Bukağılı olduğu belirtilen bildiride, Bukağılı'nın Adnan Oktar grubunun hukuk kolu olarak çalıştığı ve Richard Dawkins'in Tanrı Yaılgısı, Nedim Gürsel'in Allah'ın Kızları romanı, Burak Özdemir'in Peygamber Çocuklar ve Tanrı'nın Doğum Günü, Metis Yayınlarının İllallah Ajndası'nı da dava etmesiyle gündeme geldiği hatırlatıldı.
Adnan Oktar'ın hedef alındığı bildiride, Oktar ve grubunun durmayacağı, ateizmi sansürlemekten vazgeçmeyeceği belirtildi. Bir grup evrim teorisi taraftarının da Adnan Oktar'ı dava ettiği anımsatıldı.

Adnan Oktar ve ekibinin kendilerine ait kitap ve web sayfalarında evrimcilere, materyalistlere, dinsizlere, ateistlere ve Yahudilere ağıza alınmayacak hakaretler ettiği ileri sürülen bildiride, eleştiri ve ifade özgürlüğü sınırları içinde kalan pek çok yazarı ve web sayfasını Adnan Oktar ve ekibinin mahkemeye verdiği kaydedildi.
Bir Grup Ateist imzası taşıyan bildiride, "Bu nedenle biz de Adnan Oktar'a kendi yöntemiyle cevap vermek istedik ve kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Adaletin nasıl bir karar vereceğini göreceğiz," ibaresi yer aldı.
Son cümle olarak bildiride şuna yer verildi: "Bu vesileyle tekrar altını çizmek isteriz, ne Fazıl Say yalnızdır, ne de herhangi bir ateist!"