Arınç'ın Bildiği Her şey Ne ?

Arınç'ın Bildiği Her şey Ne ?

Arınç: 'Her şeyi biliyorum ama hiçbir şey söyleyemem'

Arınç: 'Her şeyi biliyorum ama hiçbir şey söyleyemem'
Cilvegözü'ndeki patlamanın faillerinin Suriye'de yakalanmasıyla ilgili "film gibi operasyon yaptık" diyen Bülent Arınç, İçişleri Bakanı'nın "operasyon yapmadık" açıklaması üzerine, "Her şeyi biliyorum ama hiçbir şey söyleyemem" dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi 2012-2013 Bahar Dönemi Akademik Ders Yılı açılışı dolayısıyla düzenlenen törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Arınç, Cilvegözü patlamasıyla ilgili, "Her şeyi biliyorum ama hiçbir şey söyleyemem" dedi.

"Tekzip değil"

Bir gazetecinin "Filmlere konu olacak bir operasyon demiştiniz ama Muammer Güler böyle bir operasyonun gerçekleşmediğini söyledi. 'Suriye tarafında bir operasyon yapılmamıştır' dedi" sözleri üzerine Arınç, "Muammer Güler Bey beni tekzip etmiyor. Gazetelerde yazılıp çizilen, operasyon senaryosu olarak gösterilen konuların doğru olmadığını söylüyor. Yoksa benim açıklamalarımı reddetmiş anlamına gelmez" dedi. 

Arınç, "Detay verebilir misiniz" sorusu üzerine de "Detay veremem, detay verecek olsam Bakanlar Kurulu'ndan sonra verirdim. Her şeyi biliyorum ama hiçbir şey söyleyemem" diye konuştu.



sol