ARINÇ ERDOĞAN'A ÖYLE BİR GÖNDERME YAPTI Kİ

ARINÇ ERDOĞAN'A ÖYLE BİR GÖNDERME YAPTI Kİ

AKP kurucusu ve Bülent Arınç öyle bir gönderme yaptı ki salonda buz gibi bir hava esti.

Beşiktaş camiasının yakından tanıdığı, kulübün eski yöneticilerinden Seyit Ateş dün akşam gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi. Aslında bu tabloda bir sorun yoktu. Siyasetçiler sürekli nikah ya da düğün törenlerinde boy gösterirler. Rota'da yer alan habere göre dikkat çekici olan nikah şahitleri değil, şahitler AKP'nin ağır topu Bülent Arınç'ın damat ve geline söyledikleriydi. İşte o ayrıntılar. 

HEDEFTE ERDOĞAN VAR

Ancak son yapılan AKP Genel Kurulunda oluşturulan yeni yönetime bizzat Erdoğan istedi diye alınmayanların başında gelen AKP kurucusu ve Bülent Arınç öyle bir gönderme yaptı ki salonda buz gibi bir hava esti.

AKP'DE İŞLER KARIŞIYOR

Yönetimde görev verilmeyen Maliye Baknı Mehmet Şimşek'in bir haber kanalında ekonominin durumuna ilişkin çok kötü bir senaryo açıklamasının ardından Arınç'ın nikahta Erdoğan'a gönderme yapması "AKP'de işler çok karışacak" söylentilerinin alevlenmesine neden oldu.

İLGİNÇ ŞAHİTLER

Çiftin nikah şahitleri arasında dikkat çeken isimler ise eski CHP'li yeni AKP'li Savcı Sayan ve Başbakan Eski Yardımcısı Bülent Arınç oldu. 

"BAŞKALARI GİBİ ÇOCUK SAYISINA KARIŞMAM"

Geceye, Bülent Arınç'ın evlilik cüzdanını takdim ederken sarf ettiği sözler damgasını vurdu. 
Arınç, "Ben başkaları gibi, bir başkasına çocuk sayısı dikte etmekten hicap duyarım. Buna karışmam." dedi. 
Olayı, düğünün davetlileri arasında olan Rotahaber yazarı Nurullah Öztürk, Twitter hesabından böyle duyurdu:

İŞTE O TWEET

arinc.png

Kaynak:Haber Kaynağı