ARAP PRENSE BODRUMDA TANGALI TATİLDEN SONRA ŞOK

ARAP PRENSE BODRUMDA TANGALI TATİLDEN SONRA ŞOK

Ülkesinde yaşayan kadınların burunlarını bile göstermesi kırbaç cezası gerektirirken Arap prens tangalı kızlarla Bodrum'da tatil sonrası Yunan adasında başına bakın ne geldi.

Lüks yatta, Suudi Arabistan Prensi Nawaf Al Saud, yakınları ve konuklarının olduğu ortaya çıktı.
Prens Nawaf bin Abdulaziz Al Saud ve beraberindekiler, Hacımehlem Koyu'nda su sporları yapıp, yatın güvertesinde 10 mankenle çalan müzikler eşliğinde dans edip gününü gün etmişti.

1 EURO BAHŞİŞ

Suudi Kraliyet ailesi, akşam yemeğini ise Yalıkavak Mahallesi'ndeki lüks bir restoranda yemiş, garsonlara bin euro bahşiş bıraktı.

1 MİLYON EURO HAFTALIK KİRA

85 metre uzunluğundaki, haftalık kirası 1 milyon euro olduğu belirtilen mega lüks yat 'Solandge' geçen 7 Temmuz'da Bodrum'un Küdür Koyu'na demirledi. Ülkesinde kadınların araç kullanmaları,gözlerinden başka bir yerlerinin görünmesi halinde kırbaç cezası aldıkları prens, Bodrum koylarında tangalı güzeller ile doyasıya tatil yaptı.

AİLE ÜYELERİ DÖNDÜ PRENS YUNAN ADASINA GİTTİ

Prens Nawaf Al Saud, beraberinde oğulları Şeyh Nawaf Al Ahmet Al Saud, Şeyh Nawaf Al Sabır Al Saud, Prens Salman Bin Abdulaziz Al Saud ve Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Muhammet Bin Salman'ın da aralarında bulunduğu 8'i koruma 13 kişiyle Milas Bodrum Havalimanı'na geldi.

HIRSIZLAR VİLLAYA GİRDİ-1394734844.jpeg

BODRUM'dan sonra tatilini Yunan Adaları'nda sürdüren Suudi Arabistan Kraliyet ailesinden Prens Salhad Al Suud Bin Abdülaziz'in Mikonos Adası'nda kiraladığı villasında hırsızlık yapıldığı, 150 Euro değerinde nakit para ile mücevherlerinin çalındığı belirtildi.

ÖZEL VİLLADA POLİS İNCELEMESİ

230720161258127750172_2.jpg

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir hafta tatil yaptıktan sonra yatıyla Yunanistan'ın Mikonos Adası'na geçen Suudi Prens 31 yaşındaki Salhad Al Suud Bin Abdülaziz, özel bir villa kiraladı. Yunanistan'da yayın yapan internet sitesi 'www.protothema.gr', Suudi Prens Abdülaziz'in kaldığı villadan hırsızlık yapıldığını, 150 euro nakit parayla mücevherlerin çalındığını duyurdu.

968996490.jpeg

Yunan polisi soruşturma başlatırken, villa çalışanlarından Fransız uyruklu 29 yaşındaki bir kadının olayla ilgili gözaltına alındığı belirtildi. 

Prens ve ailesi tatillerine devam ederken, kiraladıkları villada parmak izi araştırması yapıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı