ANTALYA'DA ÖZEL HASTANE SKANDALI

ANTALYA'DA ÖZEL HASTANE SKANDALI

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Sarıcan, dün evinde fenalaşarak yeniden gittiği hastanede...

ANTALYA'da, 49 yaşındaki Fatma Süheyla Sarıcan, geri viteste seyreden Cengiz Erdoğan'ın kullandığı kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

İYİSİN DEDİLER TABURCU ETTİLER

Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Sarıcan, dün evinde fenalaşarak yeniden gittiği hastanede yaşamını yitirdi. Sarıcan için önce kaza sonucu, daha sonra doğal sebeplerden öldüğü yönünde iki ayrı ölüm raporu hazırlanması nedeniyle ailesi, hastane ve sürücüden şikayetçi oldu.

Muratpaşa İlçesi Özgürlük Bulvarı'nda geçen 18 Ekim'de yolun karşısına geçmek isteyen Fatma Süheyla Sarıcan'a, saat 18.00 sıralarında geri viteste seyreden Cengiz Erdoğan yönetimindeki 07 EEM 18 plakalı kamyonet çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada ağır yaralanan Sarıcan, gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Acil servis sonrası 3 gün yoğun bakımda tutulan Sarıcan'ın tedavisine normal serviste devam edildi. 26 Ekim'de taburcu edilen Fatma Süheyla Sarıcan, evinde istirahata çekildi.

HASTANEDE ÖLDÜ

Önceki gün akşam saatlerinde aniden fenalaşan Fatma Süheyla Sarıcan, yakınları tarafından yeniden aynı özel hastaneye götürüldü. Tedaviye alınan Sarıcan, dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. İşlemleri yapılan Sarıcan için kazadan dolayı öldüğü yönünde adli rapor hazırlayan hastane, baba Tuncay Hürman'a verdi. Hürman, kızının cenazesini almak için hastane morguna gittiğinde bu kez ikinci bir ölüm raporu düzenlenerek kendisine verildi. İkinci raporda 'bulaşıcı olmayan (doğal) sebeplerden ölüm gerçekleşmiştir' ifadelerini gören Hürman, cenazeyi almayarak otopsi yapılmasını talep etti. Fatma Süheyla Sarıcan'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna gönderilerek otopsi yapıldı. Kesin ölüm nedeni otopsiden sonra belli olacak Sarıcan'ın cenazesi, Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

SÜRÜCÜ VE HASTANEDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis merkezine giderek kızının yaşamını yitirdiği özel hastane ve çarpan sürücüden şikayetçi olan Tuncay Hürman, iki ayrı rapor hazırlanmasına anlam veremediğini söyledi. Kızının bir karıncayı dahi incitmeyen bir insan olduğu söyleyen Hürman, "Ev hanımı olan kızım yıllar önce eşini kaybetti. Oğlu ile birlikte yaşıyor. İki ayrı rapor düzenlenmesine anlam veremedik" dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Diğer yandan Fatma Süheyla Sarıcan'ın yaralandığı kaza anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde elindeki poşetlerle yolun karşısına geçmeye çalışan Sarıcan'a geri viteste seyreden kamyonetin çarptığı ve yere savrulduğu görülüyor. Görüntülerde ayrıca kaza sonra Sarıcan'a yardım için gelen vatandaşlar ve yaşanan telaş da yer alıyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı