Antalya'da Özbek kadının Korkunç Sonu

Antalya'da Özbek kadının Korkunç Sonu

Antalya Konyaaltı'nda garson olarak çalıştığı öğrenilen Özbek Uyruklu Zeinap Karasukova adlı kadın üst geçit yerine altgeçitten kulaklarında kulaklık varken geçmeye kalkınca hızla gelen TIR'ın altında kalarak feci şekilde can verdi

Kulaklıkla üst geçtin altından karşıya geçmek isteyen kadın TIR'ın altında can verdi 

KULAKLIKLA MÜZİK DİNLERKEN

Antalya’da kulağında kulaklıkla üst geçitin altından caddenin karşısına geçmek isteyen 35 yaşındaki Özbek uyruklu kadın, TIR'ın altında kalarak yaşamını yitirdi. Genç kadının ayakkabıları ise çarpmanın şiddetiyle TIR'ın ön ve arka tarafına savruldu. Kaza, Konyaaltı ilçesine bağlı D-400 Karayolu Hurma mevkiinde bulunan üst geçitte saat 18.50 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kulağında kulaklıkla üst geçitin altından yaya geçidi olmadığı halde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Özbek uyruklu kadın Zeinap Karasukova (35), Muhsin U. idaresindeki mermer yüklü 32 FK 311 plakalı TIR'ın altında kaldı.

METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Kazanın şiddetiyle metrelerce sürüklenen genç kadının ayakkabıları da tırın ön ve arka tarafına savruldu. İhbar üzerine olay yekine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine geldikten sonra hemen müdahaleye geçen itfaiye ekipleri, ağırlık kaldırma pompasıyla kadını TIR'ın altından çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.Görgü tanıkları, hayatını kaybeden Karasukova'nın kulağında kulaklık bulunduğunu ve TIR'ın geldiğini fark etmediğini söyledi.

YÜREK YAKAN GÖRÜNTÜLER

Özbek uyruklu Karasukova’nın restoranlarda komi ve garson olarak çalıştığı öğrenildi. TIR sürücüsü Muhsin U., polis tarafından gözaltına alınırken talihsiz kadının cenazesi morga kaldırıldı.