Antalya'da feci kaza İ 2 kadın ağır yaralı

Antalya'da feci kaza İ 2 kadın ağır yaralı

Antalya’nın Kepez ilçesinde pazar alışverişinden dönen Gülsüm Öncel ile Melek Öncel’e, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinden karşıdan karşıya geçeği sırada, H. C.’nin kullandığı 15 DG 876 plakalı otomobil çarptı.

 

AĞIR YARALILAR

Kazada yaya olarak giden iki kadın da ağır yaralanırken, olay yerindekiyaralının çalan telefonun bakan bir kadın aileyi teselli etmeye çalıştı. Yaralı hakkında bilgi veren ve ismi öğrenilemeyen kadın, yaralı ambulansa bindirilinceye kadar saniye saniye yaralı yakınlarını bilgilendirdi. 

SÜLEYMAN DEMİREL BULVARINDA

Edinilen bilgiye göre akraba olduğu öğrenilen Gülsüm Öncel ile Melek Öncel’e, pazar alışverişi sonrası evlerine gitmek için Süleyman Demirel Bulvarı üzerinden karşıdan karşıya geçeği sırada, H. C.’nin kullandığı 15 DG 876 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yol savrulan her iki kadın ağır yaralandı. Araç sürücüsü H. C ve arabada bulunan eşi ve küçük çocuğu kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası her iki kadına ait sebze ve meyvelerin etrafa saçıldığı gözlendi.

TELEFONDA ACI HABERİ ALDILAR

Olay yerine bir ambulans gelerek durumu ciddi olan Melek Öncel’i özel bir hastaneye kaldırdı. Yerde hareketsiz durumda yatan Gülsüm Öncel’e ise vatandaşlar yardımcı olmaya çalışırken, olay yerinde kazaya karışan kadının çalan telefonunu açan kadın aileyi teselli edip kaza hakkında bilgi verdi.

ANNENİZ KAZA GEÇİRDİ

Yaralıların hangi hastaneye kaldırıldıkları ve durumları hakkında yaralı yakınlarının bilgilendiren kadın, Gülsüm Öncel’in kızıyla telefonda görüşüp, “Anneniz kaza geçirdi, hastaneye kaldıracaklar. Merak etmeyin ambulansta geldi durumu kötü değil” diyerek teselli etti.

KAZA YAPANLARA TESELLİ

Daha sonra kazaya karışan H. C. ve ailesinin yanına giden aynı kadın, korktuğu gözlenen kadın ve çocuğun elinden tutarak teselli etmeye çalıştı.

Kısa süre sonra olay yerine gelen diğer ambulansta yaralı Gülsüm Öncel’i hastaneye kaldırırken, H. C. polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler