Antalya'da 5 yıldızlı otele müşteriden skandal şikayeti

Antalya'da 5 yıldızlı otele müşteriden skandal şikayeti

Antalya'da tanınmış bir aileye ait 5 yıldızlı otelin İngiltere'den tatil için gelen müşterileri dayak,alıkoyma ve ölümle tehdit iddiası ile valiliğe şikayette bulundular

İngiltere’den Antalya’nın Manavgat ilçesindeki 5 yıldızlı bir otele tatil için gelen Filiz-Samet Aydın çifti otel sahibini Antalya Valiliğine ve Jandarmaya şikayet etti. Hürriyet'ten salim Uzun'un haberine göre, 16 yaşındaki çocuklarının otel sahibi tarafından dövüldüğünü kendilerininse bir odaya kapatılarak ölümle tehdit edildiklerini iddia eden çifti otelin halkla ilşkiler müdürü yalanladı. 

KOLTUĞA NEMLİ ŞORT İLE OTURDU DİYE

Olayın otel lobisinde başladığını söyleyen çocuk eğitimcisi Figen Aydın, “Oğlum Yusuf nemli şortu ile lobideki koltuğa oturmuş. Bunu gören otel sahibi Z.Ö. oğlumu sert biçimde uyarmış. Oğlum, ‘Sadece ben değil, herkes oturuyor’ deyince otel sahibi bir anda deliye dönmüş. 

ÖNCE TOKAT SONRA DAYAK

Z.Ö önce tokat atmış, daha sonra ise 2 çalışanın yardımıyla oğlumu bir odaya kapatmışlar. Dayak burada da devam etmiş” dedi.

TARTIŞMA DOĞRU İŞKENCE YALAN

İddialarla ilgili otelin Halkla İlişkiler Müdürü Tülin Yalçınkaya şu açıklamayı yaptı: “Böyle bir tartışmanın yaşandığı doğru. Ancak dayak, tehdit olayları kesinlikle doğru değil. 

PATRONUMUZ SON DERECE SAKİN BİR İNSANDIR

Patronumuz son derece sakin bir insan. Ancak müşterimizin çocuğu patronumuzun annesine küfretmiş. Böyle bir olaydan sonra o kişilerin otelimizde kalması doğru olmazdı.” 

ADI SİLAHLI ÇATIŞMAYA KARIŞMIŞ

Halka ilşkiler müdürünün sakin biri oalrak tanıttığı otel patronu Z. Ö'nün 2013 yılında Manavgat'ta adı bir silahlı çatışmaya karıştığı için haber olmuştu.28 Ekim 2013 Pazartesi Türkbeleni sitesinde yer alan haber şöyle;

Manavgat’ın köklü ailelerinden iş adamı turizmci H. Ö.’in oğlu, aynı zamanda  Otel’in işletmecisi olan B.Z.Ö, aralarında husumet olan ve Maraşlı Emin olarak tanınan Mehmet Emin Öner tarafından silahla vuruldu. 

Çıkan çatışmada Bekir Z. Ö.’de kendini korumak için Mehmet Emin Öner’i vurdu.

İlgili Haberler