Antalya'da 182 Bin Dolarlık dolandırıcılık

Antalya'da 182 Bin Dolarlık dolandırıcılık

Son aylarda büyük artış gösteren sanal para Bitcoin ticareti ile kandırdıkları İstanbullu 2 kişinin 182 Bin Dolar paralarını gasp eden silahlı kişiler kayıplara karıştılar.


İstanbul'dan sanal para 'Bitcoin' almak için Antalya'ya pazarlığa gelen Y.D. ve A.K., yanlarında getirdikleri 182 bin doların gasp edildiğini öne sürerek polise şikâyette bulundu.

SİLAHLA GASP ETTİLER

İstanbul'dan sanal para 'Bitcoin' almak için Antalya'ya pazarlığa gelen Y.D. ve A.K., yanlarında getirdikleri 182 bin doların silahlı 3 kişi tarafından gasp edildiğini öne sürerek polise şikâyette bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

TELEFONDA ANLAŞMIŞLAR

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi 2405 Sokak'ta meydana geldi. İstanbul'da oturan Y.D. ve A.K., Antalya'da telefonla bağlantı kurdukları kişilerden sanal para 'Bitcoin' almak için anlaştı. 

PAZARLIK SIRASINDA SİLAHLARINI ÇEKTİLER

Güzeloba Mahallesi'ndeki bir işyerine gelen Y.D. ve A.K., iddiaya göre sanal para almak için burada adı açıklanmayan 3 kişi ile pazarlık yaptı. Ancak Y.D. ve A.K.'nin yanlarında getirdiği 182 bin dolar, pazarlığa oturdukları kişiler tarafından tabanca zoruyla gasp edildi.

ŞÜPHELİLER SIR OLDU

Y.D. ve A.K., polisi arayıp yardım istedi. İhbar ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Belirtilen adrese gelen polis, Y.D. ve A.K.'nin ifadesine başvurdu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

 

670x335-2-001.jpg

 

İlgili Haberler