Antalya Isparta yolunda feci kaza; 1 ölü 7 yaralı

Antalya Isparta yolunda feci kaza; 1 ölü 7 yaralı

Antalya Isparta kara yolunda yağışta kayganlaşan zemin yüzünden gerçekleştiği düşünülen feci kazada 2 araç kafa kafaya çarpıştı.

Antalya'dan Isparta yönüne giden iki aracın iddialara göre kaygan zemin yüzünden çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 1 kişi öldü 7 lişi yaralandı.

SÜRÜCÜLERİ BELİRLENEMEDİ

Kaza,  akşam saatlerinde Antalya Isparta karayoluKazak Tünelleri mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Isparta ve Antalya yönlerinden gelen ve henüz sürücüleri belirlenemeyen iki otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kafa kafaya çarpıştı. 

2 YARALI ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTI

Kazanın ardından iki yaralı araç içinde sıkıştı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ve Acil Kurtarma ekipleri, sıkışan yaralıları Isparta’daki hastanelere sevk etti.

Yaralılardan üçü Isparta Şehir Hastanesi’ne, diğerleri ise Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edildi. 

HASTANEDE ÖLDÜ

Durumu ağır olan Mehmet Çırak (38) sevk edildiği Isparta Şehir Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye sevk edilen Ramazan Uysal, Akif Uysal, İsmail Çelik, Birsel ve Şevket Dağtekin ile çiftin iki çocuğunun aralarında bulunduğu yaralıların durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

TEK ŞERİT KAPANDI

Kaza nedeniyle Dereboğazı yolunda tek şerit bir süre trafiğe kapalı kaldı. Kapanan yol oto kurtarıcıların bölgeye gönderilmesiyle yeniden trafiğe açıldı.

 

670x335-001.jpg

İlgili Haberler