Ankara'lı Sevgililer Yarın Kuğulu Parkta Buluşuyor

Ankara'lı Sevgililer Yarın Kuğulu Parkta Buluşuyor

Ankara Çankaya Belediyesi14 Şubat Sevgililer Günün de Ankara'nın marka parkı Kuğulu'da, ilginç bir etkinlik düzenliyor.

KUĞULU PARK YARIN SEVGİLİLERİ BEKLİYOR
 
Ankara Çankaya Belediyesi14 Şubat Sevgililer Günün de Ankara'nın marka parkı Kuğulu'da, ilginç bir etkinlik düzenliyor.
 
 Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık Ankara Halkını, 40 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Kuğulu Park ta düzenlenecek olan "Sevgililer Günü" etkinliğine davet etti
 
 Çankaya Belediyesi’nin, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 1. Derecede Doğal Sit Alanı ilan ettiği Kuğulupark’ta yaptığı yenileme çalışmalarının ardından düzenlediği şenlik, yarın saat 10 da başlayacak
 Şenlikte,‘Çankaya Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’ ve ‘Bin Çocuk Korosu’nun sahne alacak. Saai 16.00’da resmi açılışın ardından, çeşitli etkinlikler ile sürecek olan şenlik, 18.30 da Popüler Sanatçı Mehmet Erdem'in şarkılarıyla buluşacak.
‘Hakim Bey’ şarkısıyla milyonların sevgisini kazanan sanatçı Mehmet Erdem,'in sevgililer için vereceği konser gece yarısına kadar devam edecek.
 
ÇİĞDEM TOKER’İN KUĞULUPARK BESTESİ

Öte Yandan,  Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Çiğdem Toker’in, yıllar önce Kuğulupark adına yazıp bestelediği eserin de ilk kez dinleneceği şenlikte, Toker’in yanı sıra pek çok Kuğulusever de hazır bulunacak. 
 
   
 KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI BİR MİLYAR KADININ DEVRİM DANSI
 
 V-Day Hareketi’nin tüm dünyada başlattığı, "One Billion Rising / Bir Milyar Ayaklanıyor" kampanyası dahilinde, 14 Şubat’ta dans edecek kadınların Ankara’daki buluşma adresi de Kuğulupark olacak.
Çankaya Belediyesi, kadınlara yönelik şiddete dikkat çekmek üzere başlatılan “Bir milyar ayaklanıyor. Bir milyar kadının dans etmesi devrimdir” kampanyasına destek için, “Haydi Kadınlar Dansa, Kuğulu’ya” diyor.