ANKARA BOMBACISININ YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

ANKARA BOMBACISININ YENİ FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığının aksine Suriye doğumlu Salih Neccar olmadığı, Van doğumlu TAK üyesi Abdulbaki Sömer olduğu kesinleşmişti.

Her gün ortaya atılan başka bir iddia ile iyice kafaların karıştığı Ankara Saldırısına ilişkin yeni bir gelişme daha kaydedildi. Hükümetin her fırsatta PYD bağlantısı var şeklinde açıklama yaptığı canlı bomba olayında adli tıp raporu kesinleşti.

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU'NUN VERDİĞİ İSİM TUTMADI

Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı DNA testi sonucu Ankara’daki bombalı saldırıyı gerçekleştirenin Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıkladığının aksine Suriye doğumlu Salih Neccar olmadığı, Van doğumlu TAK üyesi Abdulbaki Sömer olduğu kesinleşmişti.

TAK ÖRGÜTÜNÜDE KİMSE KABUL ETMİYOR

Sömer’in TAK tarafından paylaşılan fotoğrafının Google’da vesikalık fotoğraf aramalarında çıkan bir görsel şablonu üzerine monte edildiği ileri sürülmüştü.

abdulbaki somer5

Öte yandan, kanlı saldırıyı üstlenen TAK adlı örgütün geçmişten gelen bir kaç eyleminin dışında varlığı gizemini korumaya devam ediyor. PKK'ya yakın sitelerin bazıları örgütün varlığını reddederken bazıları sessiz kalmayı sürdürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı