Ali İsmail'in Dövüldüğünü Gören Tanıktan Tüyler Ürperten İfade

Ali İsmail'in Dövüldüğünü Gören Tanıktan Tüyler Ürperten İfade

Tanık ifadesinde sokaktan, “Vurmayın, öldüm” sesleri geldiğini, fırıncının müdahale etmeden baktığını anlattı.

ALİ İSMAİL KORKMAZ SORUŞTURMASIN DA FLAŞ GELİŞME

Eskişehir’de Ali İsmail Korkmaz’ın ölü ile ilgili olaylara karıştığı iddiasıyla aranan 2 kişiden 34 yaşındaki Ahmet Ö., Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekiplerince yakalandı. 
 
 İfadesi soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı tarafından alınan ve suçlamaları kabul etmediği belirtilen Ahmet Ö., tanıklar tarafından da teşhis edilmeyince serbest bırakıldı.
Yetkililer, kimliği aranan diğer ikinci kişinin İzmir’de olduğunu tespit ettiklerini bu kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

TANIK İFADESİNDE NE ANLATTI?

'Vurmayın, öldüm'

Ali İsmail Korkmaz’ın öldürülmesine ilişkin soruşturmada ortaya çıkan ikinci tanık o gece evinin balkonundan olan biteni izlediğini anlattı. 

HARD DİSK ADLİ TIP KURUMUNA GİTTİ
 
Ali İsmail Korkmaz davasında flaş gelişme!
Eskişehir'de Ali İsmail Korkmaz'ın öldürülmesi olayının soruşturmasını yürüten savcılık, otelin güvenlik kameralarındaki 18 dakikalık bölümün neden olmadığının belirlenmesi için bilgisayar hard diski İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

OLAYI GÖREN TANIĞIN İFADESİ
 
Öye yandan Radikal gazetesinde yer alan bir habere göre, olayı gören bir tanık ifade verdi.Tanık ifadesinde sokaktan, “Vurmayın, öldüm” sesleri geldiğini, fırıncının müdahale etmeden baktığını anlattı. Sonra 4 sivil ve 3 resmi polisi copla, sivil genci meşe odunuyla gördüğünü belirten tanık, şöyle devam etti: “Sivil vatandaşın elinde meşe sopası gördüm. Üzerinde dizden aşağısı beyaz şeritli siyah renkli eşofman vardı. Bu sivil vatandaş fırının önünde polislere ‘Siz bize destek olursanız hepsini sinkaf ederiz’ dedi. Polisler ile bu sivil vatandaş oradan gelip geçen vatandaşlara vuruyorlardı. Bu sivil vatandaş yine bağırarak, ‘Bugün 34 kişiyi götürdüm’ diyordu. Yolda gelirken yemin ettim. Yaşım 36, 36 tanesini götüreceğim’ dedi.”

TANIĞIN İFADESİNDE TARİF ETTİĞİ KİŞİLER BUNLAR MI?

Sosyal medya üzerinden paylaşılan ve Ali İsmail'in dövüldüğü yer olarak iddia edilen bir videyu sitemiz de yayınlamıştı. Radikal gazetesinde yer alan görgü tanığın ifadesinde geçen, beyaz şeritli eşofman giyen bir sopalı sivil şahış tarif ediliyor. Tanığın iafadesinde bahsettiği svil şahıs ve polisler bunlar mı sorusu yeniden akla geldi.