AKP'nin Oyları Çakıldı..!

AKP'nin Oyları Çakıldı..!

CHP'li Umut Oran yapılan son anketlere göre, CHP ile Ak Parti'nin oy oranlarının yüzde 30'larda buluştuğunu söyledi.

YANDAŞ BASIN SÜREKLİ % 40 LARDA DİYOR AMA

Erdoğan'ın köşe bucak dolaştığı, açılıştan açılışa koştuğu yurt yörelerinde sınırsız olanaklar ile organize edilen mitinglerin sönük geçmesi, başta kendisinin ve bakanlarının onca koruma ordusu gayretine rağmen her yerde protesto edilmesi, AKP'nin hızla eridiğine işaret. "Yandaş basın ve tv organlarında sürekli eski gücünden bir şey kaybetmedi" imalı programlar, haberler yapılsada, vatandaşın tepkilerinden ortaya çıkan sonuç bu. Siyasi partilerin yada strateji araştırma kurumlarının yaptıkları anketlerde ise, CHP yükselişini gün geçtikçe sürdürüyor. Yerel seçimlere ilişkin yapılan her anketin sonuçları yaptıran parti lehine çıkıyor ya da öyle gösteriliyor. Ancak CHP mitinglerinde görülen vatandaş desteği ve coşkusu AKP mitinglerinde eskisi gibi değil. AKP büyük paralar harcanan organizasyonlarda 3-5 bin kişi zor toplarken, muhalefet partilerinin miting ve toplantılarına ilgi her geçen gün artıyor. CHP yapılan anketlerde AKP'nin % 30'lara düştüğünü, kendileri ile başa baş sonuçlar göründüğünü iddia etti.

UMUT ORAN; AKP VE CHP %30'LARDA BULUŞTU


CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, son anketlere göre, CHP ve AKP'nin yüzde 30'larda buluştuğunu belirterek, "Değişim başlıyor. Geri sayım devam ediyor" dedi. 


OY ORANLARININ EŞİTLENDİĞİ SAVUNULDU

Yerel seçimler yaklaşırken parti temsilcilerinde de oy tahminleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Ana muhalefet partisi CHP ile iktidar partisi Ak Parti'nin oy oranlarının yüzde 30'larda olduğu savunuldu.

"GERİ SAYIM BAŞLADI"

CHP'li Oran, Twitter hesabından yaptığı kısa açıklamada, "Son anketler, CHP ve AKP'nin yüzde 30'larda buluştuğunu gösteriyor. Değişim başlıyor. Geri sayım devam ediyor. Değişime, normalleşmeye, umuda, özgürlük ve demokrasiyle buluşmaya tam 104 gün kaldı" dedi.