AKP'Lİ BEŞİR ATALAY'DAN İTİRAF

AKP'Lİ BEŞİR ATALAY'DAN İTİRAF

.

 Atalay: Taş Olsa Erir 

Beşir Atalay, "Muhalefetten arkadaşlar, insafla düşünün, her kalkan küfrediyor, hakaret ediyor, hırsızsınız diyor, taş olsa erir." diyerek isyan etti.

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Meclis Genel Kurulu'nda bu Sabah yaptığı konuşmada, "Muhalefetten arkadaşlar, insafla düşünün, şu grup öyle bir sabırla dinliyor ki her kalkan küfrediyor, hakaret ediyor, "hırsızsınız' diyor, bilmem ne diyor, taş olsa erir" diyerek adeta isyan etti.


"ATALAY SÖZÜNÜ GERİ ALSIN"


Meclis Genel Kurulu'nda Hsyk Teklifinin görüşmelerinin tamamlanmasının ardından MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Başbakan Yardımcısı Sayın Beşir Atalay şahsımı hedef alan kaba ve yaralayıcı söz ve hakaret içeren söz sarf etmiştir. Ben Sayın Başbakan Yardımcısından sözünü geri almasını talep ediyorum" dedi.

"PEŞİNEN SÖZÜMÜ GERİ ALIYORUM"


Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay da, "Peşinen ben söylediğim sözü geri alıyorum, bir. Ama peşinden de şunu ekliyorum. Bakın arkadaşlar, muhalefetten arkadaşlar, insafla düşünün, şu grup öyle bir sabırla dinliyor ki her kalkan küfrediyor, hakaret ediyor, "hırsızsınız' diyor, bilmem ne diyor, taş olsa erir. Sizler olsanız neler yaparsınız ama sabırla oturduk arkadaşlar" diye konuştu.

Muhalefet sıralarından gelen tepkilere de Atalay, "Suç işleyen cezasını görür. Kimsenin yanına bırakmayız. Bizim özelliğimiz bu" dedi.