AKP'li Belediye Başkanına  taciz gözaltısı

AKP'li Belediye Başkanına taciz gözaltısı

AKP'li belediye başkanı Saim Çevik'in yerel basında, bir genç kadını zorla taciz ve alıkoyma suçlaması ile gözaltına alındıktan sonra tutuklanıp cezaevine konuldu haberi yapıldı.

AKP’li Belediye Başkanı Saim Çevik’in bir genç kadını “zorla alıkoyma ve taciz iddiası” ile gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Odatv'ye konuşan AKP Mudurnu İlçe başkanı ise gözaltında dedi.

TUTUKLANMADI GÖZALTINDA

Bolu, Taşkesti beldesinin AKP’li Belediye Başkanı Saim Çevik’in bir genç kadını “zorla alıkoyma ve taciz iddiası” ile tutuklandığı gündeme geldi. Odatv’ye konuşan AKP Mudurnu İlçe Başkanı Rıdvan Sevinç ise AKP’li Başkan Saim Çevik’in henüz tutuklanmadığını, gözaltına alındığını bildirdi. 

KADIN BALKONDAN ATLADI

Medya 14'ün haberine göre, Çevik'in tacizi sonrası genç kadın balkondan atladı.

Bacakları kırılan genç kadın hastaneye kaldırıldı ve hastanede başından geçenleri anlattı. Aynı sitenin haberine göre, gözaltına alınan Başkan Saim Demir tutuklanarak Bolu M tipi cezaevine konuldu.

KAMUOYUNDAN SAKLANMAK İSTENDİ

Olayı kamuoyundan saklamak isteyen AKP Bolu İl teşkilatı dün gece uzun saatler partide toplantı yaptı. Havuz medyasına haberin yayılmaması için "haber yapma ve engelle" talimatı verildi.

AKP’Lİ BAŞKAN ODATV’YE KONUŞTU

Odatv’ye konuşan AKP Mudurnu İlçe Başkanı Rıdvan Sevinç ise olayı doğruladı. AKP’li Belediye Başkanı Saim Çevik’in henüz tutuklanmadığını emniyette gözaltında tutulduğunu söyleyen AKP Mudurnu İlçe Başkanı Rıdvan Sevinç “Bu sabah bir cenazeye katıldım, şimdi Bolu’ya geçeceğim. Bugün öğleden sonra olayla ilgileneceğim. Başkan hakkında bugün karar verilecek” dedi.

İlgili Haberler