AKP Sakarya'da kuşkulu ölüm

AKP Sakarya'da kuşkulu ölüm

AKP'nin Sakarya'da belediye meclisi üyesi olarak görev yapan Mali Müşavir Mahmut Yılmaz kayın pederine ait evde kuşkulu bir biçimde ölü bulundu.


AKP'nin Sakarya Serdivan İlçesinde daha önce HAS parti İlçe başkanlığı görevde yapmış olan belediye meclis üyesi Mahmut Yılmaz kuşkulu bir biçimde kayınpederinin evinde ölü bulundu.

KOMŞULAR SİLAH SESİ DUYDU İDDİASI

Edinilen bilgiye göre Mahmut Yılmaz, kayınpederinin Maksudiye Mahallesi'ndeki evine geldi. Bir süre sonra burada Yılmaz'ın hareketsiz şekilde bulunması üzerine, sağlık ve jandarma ekiplerine haber verildi. Gelen ekipler, Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yılmaz'ın cesedi, savcılık incelemesi sonrası Geyve Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

DÜNYA GAZETESİ İNTİHAR DEDİ

Sakarya'nın Serdivan İlçe Belediye Meclisinin AK Partili üyesi Mali Müşavir Mahmut Yılmaz'ın, evde tüfekle intihar ettiği iddia edildi.

Geyve İlçesi Maksudiye Mahallesi'nde kayınpederi M.S.'ye ait eve giden evli ve 1 çocuk babası Mahmut Yılmaz, burada tek başınayken tüfekle kendisine ateş etti. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Mahmut Yılmaz'ın hayatını kaybettiği saptandı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Mahmut Yılmaz'ın cenazesi, otopsi için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) Korucuk Kampüsü otopsi merkezine kaldırıldı.

Yılmaz'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler