AKP de taban da bölünmeye başladı!

AKP de taban da bölünmeye başladı!

Cemaat ve AKP arasındaki çatlak uzun zamandır tartışılıyor, her iki kanat tarafından tartışılan bu çatlak, git gide derinleşiyor gibi görünüyor.
 
Today’s Zaman gazetesi yazarı Orhan Kemal Cengiz, geçtiğimiz günlerde “Erdoğan iktidardan nasıl düşer?” başlıklı bir yazı yayınlamış ve bu yazı medyada da oldukça ses getirmişti. Cengiz’in yazısında Başbakan Erdoğan’ın Koç grubuna yönelik kızgınlığına da değinerek Erdoğan’ın iktidardan nasıl düşeceğini anlatmıştı.
 

AKP SEÇMENİNDEN BÜYÜK TEPKİ
 
Today’s Zaman’da yayınlanan makalenin Türkçe’ye çevrilmesiyle birlikte tepkiler de büyüdü. Bugün sosyal medyada AKP’lilerin Zaman gazetesine yönelik tepkileri ön plana çıktı. #ZamanGazetesiKendineGel ve #TodaysZamanHaberiTekzipEt etiketleri twitter gündeminde ilk iki sıraya yükseldi.
 






 
Tepkiler arasında oldukça ilginç yorumlar da bulunuyor;
 



































Şimdiye dek birçok kez karşı karşıya gelen Cemaat ve AKP, bu kez nasıl bir yol izleyecek göreceğiz. AKP’li seçmenler Cemaat desteğini kaybetmeyi göze alarak tepki koymaya devam edecekler mi? Başbakan gazetecilere yönelik sert sözlerini Zaman gazetesi yazarları için de tekrarlayabilecek mi? Yoksa hiçbir eleştiriyi kabul edemeyen bir parti yönetimi olarak AKP bu eleştirileri sineye mi çekecek? 


"Zaman Gazetesi'nden 'Erdoğan nasıl devrilir?' taktikleri" haberini okumak için <tıklayın>