AHMET HAKAN'IN MELİH GÖKÇEK'İ KAÇIRTAN SIRRI

AHMET HAKAN'IN MELİH GÖKÇEK'İ KAÇIRTAN SIRRI

Seçim sonuçları ile Ahmet hakanı köşeye sıkıştırmak için Twitter'den laf atan Gökçek'e Hakan'dan öyle bir yanıt geldi ki, Melih gökçek ortalıktan toz oldu.

Twitter'de eğlenmeyi çok seven ama metroyu sel bastığında, yollar buz pistine döndüğünde,otobüsleri duraklara dalıp katliam yaptığında ortadan kaybolan Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçek, AKP'nin tek başına iktidar olduğundan emin olur olmaz yine sahnedeydi. 

ÇAKILMA KORKUSU GEÇER GEÇMEZ TWITTER SAHNESİNE ÇIKTI

Twitter hesabından Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan'a, CHP'li Muharrem İnce'ye ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na laf sokma yarışına başladı.

AHMET HAKAN'DAN FENA KAPAK

Ahmet Hakan diğerleri gibi susmak yerine Melih Gökçek'e öyle bir tehdit savurdu ki,Gökçek oratlığı yumuşatıp çareyi kaçmakta buldu. Seçim sonuçlarına ilişkin Ahmet Hakan'ı köşeye sıkıştırmak isterken, Ahmet Hakan'dan gelen "Kumarı bırak" iması üzerine tartışmayı sulandırmaya başlayan Gökçek'in takipçileri "Başkan kumar mı oynuyor diye düşündüler.

ÖNCE GÖKÇEK TEHDİT ETTİ

1-179.jpg

Melih Gökçek yazar Ahmet Hakan’a twitter’dan yazarak “Ahmet sözünü tut… Sana akşama kadar müsade… Yoksa açıklarım…” yazınca Ahmet Hakan’dan bir cevap geldi. Hakan, “Başbakan’ın sana “sevgi” dedi, “tevazu” dedi ve “kumardan uzak dur” dedi… Ama sen üçüne de uymuyorsun. Bak geliyor şaplak” diyerek Gökçek’in çağrısına gizemli bir yanıt verdi.

NE KUMARI DEMEDİ KAYBOLDU

2-162.jpg

Gökçek ise Hakan’a tekrar meydan okuyarak “Ben tevazu sahibiyim… Sen kendini eziliyor gibi mi hissediyorsun… Benle iddiaya giren sensin… Sen sözünü yerine getir… Sonrasında ne olacak birlikte göreceğiz…” dedi. Ama kumar olayı neymiş hiç bir şey demedi.

20 YILDIR ANKARA'YA ÇİVİ ÇAKMADI BİR DE KUMAR MI?

Melih Gökçek'i sırf bu atışmaları yüzünden takip eden yüzbinlerce muhalif sosyal medyacı ise kumar işinin peşini bırakmayacağa benziyor. Ahmet Hakan'ın "Şaplak geliyor" yazması üzerine apar topar kaçan Melih gökçek'in bu "Kumar" işinin ne olduğu yakında orataya çıkar.

 

Kaynak:Haber Kaynağı