AHMET HAKAN’DAN FUAT AVNİ'YE ÇOK SERT ELEŞTİRİ

AHMET HAKAN’DAN FUAT AVNİ'YE ÇOK SERT ELEŞTİRİ

Her şeyi bilen adam muamelesi çekmeyin

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Twitter'da AKP hakkında ortaya attığı iddiaların çoğu gerçekleşen  Fuat Avni'yi bugünkü köşe yazısında eleştirdi. Durup duruken Ahmet Hakan'ın Fuat Avni'yi diline dolaması medya çevrelerinde manidar olarak değerlendirildi.

KISKANDI MI?

Hakan yazısında, Fuat Avni'nin yazdıklarının abartıldığını ifade ederek, "Tamam... Bir-iki bildi. Bir-iki dediği çıktı. Ama abartmayın. Şu "Fuat Avni" denilen "sosyal medya" sallamacısına "her şeyi bilen adam" muamelesi çekmeyin" dedi. Birgün’ün haberine göre Fuat Avni'nin artık bilgi kaynağınının daraldığını ve kısıtlandığını söyleyen Hakan, "Adamın sıktığı palavralara "kesin bilgi" muamelesi yapmayın" dedi.

OKUR SAYISI AZALDI MI?

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi öncesi çok keskin muhalefet yürüten ve köşesinde zehir zemberek yazılar kaleme alan Ahmet Hakan, Erdoğan'ın seçimleri almasından sonra, yine orta yolculuğa büründüğü dikkatlerden kaçmamıştı. Ardından Hürriyet sitesinin ani bir karar ile abonelik icat etmesi yüzünden, Hakan'ın eskisi kadar okunamadığı, reytinginin azaldığı bu yüzden gündem yaratma çabası içerisine girdiği yorumları yapılıyor...

Fuat Avni'nin bu sert eleştiriye ne yanıt vereceği ise merak konusu.

 

Kaynak:Haber Kaynağı