Ahmet Hakan'dan AKP'ye ağır eleştiri

Ahmet Hakan'dan AKP'ye ağır eleştiri

AKP'nin Diyarbakır'da astırdığı "Şeyh Sait ve Binali Yıldırım yanyana "Evet" afişine Ahmet hakan'dan sert tepki gelirken, Devlet Bahçeli'nin olayı görmediği, duymadığı dikkat çekti

 

AKP BU YALIŞI BİLEREK Mİ YAPTI

AKP Diyarbakır Örgütü tarafından Evet propogandası için asılan ve Kürt isyancı Şeyh Sait'e Fatiha isteyen afiş büyük yankı yarattı. 

AKP'DEN CILIZ İTİRAZ

Konuya ilşkin AKP'de üst düzey bir açıklama gelmezken, Diyarbakı İl Başkanlığı "Bilgimiz" dışında asılmıştır" açıklaması yaptı. 

BAHÇELİ SESSİZ

Öte yandan geçmişte bir çok kere Şeyh Saite "Hain" diyen Devlet Bahçeli'nin "Evet" desteği verdiği AKP'nin bu afişine tepki vermediği hayretle karşılandı. 

HÜRRİYET'İN AHMET HAKAN'I ŞAŞIRTTI

Konuya gelen tepkiler içerisinde ise Aydın Doğan Gurubunun çıkışları ile şaşırtan yazarı Ahmet Hakan'ın
köşesine taşıdıklarıydı.
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nın hazırladığı, 'Her Evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha'dır' pankartını eleştirdi. 

REFERANDUMUN NE ALAKASI VAR

Hakan, "Referandumun Şeyh Sait ve arkadaşlarıyla ne alakası var? Yoksa maddeler arasında Şeyh Sait ve arkadaşlarının itibarını iade etme maddesi var da biz mi göremedik?" diye sordu.

ŞEYH SAİT PANKARTINDA FATİHA

AK Parti'den, Diyarbakır’da Şeyh Said'li pankart: Her 'Evet' bir Fatiha
"AK Parti Diyarbakır Teşkilatı pankart asmış. Diyor ki pankartta: 'Her evet Şeyh Sait ve arkadaşlarına bir Fatiha’dır.' Bu durumda sormak farz oluyor" diyen Ahmet Hakan, yazısında şu ifadeleri kullandı:
"Ne oluyor AK Parti?

Şeyh Sait ve arkadaşları, tıpkı Burhan Kuzu Hocamız gibi ömürlerini başkanlık sistemine adamış, parlamenter sistem düşmanı adamlardı da gözümüzden mi kaçtı?

Ne iştir yahu?

*

Hayrola AK Parti?

Şeyh Sait’in ve arkadaşlarının davası, 'Türk Tipi Başkanlık Sistemi' davası mıydı ki… 'Evet' dediğimizde ona ve arkadaşlarına bir Fatiha göndermiş oluyoruz?

Ne iştir yahu?

*

Hayırdır inşallah AK Parti?

Şeyh Sait ve arkadaşları, '18 yaşındakiler de milletvekili olsun, istikrar gelsin, Türkiye büyüsün, beka sorunu çözülsün, koalisyonlar olmasın' falan diye mi ayaklandı?

Ne iştir yahu?

*

Rasgele AK Parti?

Referandumun Şeyh Sait ve arkadaşlarıyla ne alakası var? Yoksa maddeler arasında Şeyh Sait ve arkadaşlarının itibarını iade etme maddesi var da biz mi göremedik?

Ne iştir yahu?"

İlgili Haberler